ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حکمی یعقوب رستمی مال خلیفه را به عنوان «معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منصوب کرد.
متن حکم به این شرح است: مبتنی بر اصول دولت چهاردهم در انتصاب بر اساس شایستهگزینی و عدالت و با نظر به صلاحیتها، تخصص و تعهد کاری جنابعالی را به عنوان «معاون امور تعاون» منصوب مینمایم.
در ادامه این حکم آمده است: امید است که با اتکا به خداوند متعال، آموزههای راهگشای اسلام و احساس مسئولیت نسبت به میهن و مردم عزیز ایران، تمام توان و ظرفیت خود را برای تحقق وظایف و اهداف مرتبط با مسئولیت انتصابی به کار بگیرید.
در این حکم تاکید شده است: تعهد مستمر به مفاد «سوگندنامه کارگزاران دولت وفاق ملی» و «میثاقنامه رفع تعارض منافع کارگزاران دولت چهاردهم» از شما انتظار میرود. تفصیل مأموریتها و انتظارات به پیوست این حکم ابلاغ میشود. معاونتها، سازمانها، صندوقهای تابعه، ادارات، مراکز و مؤسسات زیر مجموعه وزارت متبوع مکلف به همکاری با جنابعالی در جهت تحقق اهداف و مأموریتها هستند.
توفیق شما در انجام وظایف در راستای جهتگیریهای راهبردی دولت چهاردهم و وزارت متبوع با تعهد به قانون اساسی، سند چشمانداز، سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری (مد ظلّه العالی) و برنامه هفتم را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
اولویتهای راهبردی و مأموریتهای مورد انتظار از معاونت امور تعاون به شرح ذیل است:
۱) هماهنگی با معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال در پیگیری و اجرای سیاستگذاری واحد حوزه اشتغال و تعاون وزارت متبوع.
۲) رعایت اسناد بالادستی و پیگیری اجرای کامل سیاستهای کلی بخش تعاونی و سایر سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در حوزه تعاون و ارزیابی ادواری قوانین، مقررات و سیاستهای قبلی و موجود به منظور اصلاح و بهبود آنها.
۳) تلاش در جهت بهبود اکوسیستم تعاونی شامل بهبود محیط حقوقی و نظارت بر بخش تعاونی از جمله شامل تبیین و تقویت هویت تعاونی بر اساس اصول بینالمللی تعاون و قانون اساسی و وجه تمایز آن از سایر تشکلها.
۴) تسهیل و تسریع در ثبت و راهاندازی فعالیت انواع تعاونیها و رفع موانع و اصلاح فرایندهای موجود.
۵) ایجاد نظام منصفانه رسیدگی به شکایات اعضا و مجازات مدیران متخلف در تعاونیها؛ ارتقای اثربخشی نظارت، حسابرسی و بازرسی قانونی در بخش تعاونی.
۶) شبکهسازی و بهبود روابط بین تعاونیها در جهت تحقق اهداف مورد نظر اعضای تعاونیهای پایه؛ تأمین مالی و تسهیل دسترسی شرکتها و اتحادیههای تعاونی و اتاقهای تعاون به منابع و امکانات عمومی، بازارها و روابط اقتصادی خارجی.
۷) تلاش در جهت هدفمند کردن حمایتهای مالی، مالیاتی و اعتباری از شرکتها و اتحادیههای تعاونی و اتاقهای تعاون در راستای تقویت هویت تعاونی و تضمین خدمترسانی به اعضای تعاونیهای پایه.
۸) تدوین برنامههای عملیاتی مشترک با دستگاهها و حوزههای ذیربط در دولت و بخش تعاونی در حوزههای «اشتغال و کسبوکار گروههای هدف»، «فقرزدایی»، «تامین مسکن گروههای هدف»، «بهبود معیشت و رفاه و وضع شغلی گروههای هدف» و «تأمین نیازهای اعتباری گروههای هدف».
۹) تلاش در جهت اصلاح آمارهای ملی و تدوین شاخصهای آماری متناسب با اهداف تعاونیها و اهداف توسعه بخش تعاونی.
۱۰) پیگیری تأمین منابع پایدار برای توسعه بخش تعاونی- اعم از منابع بودجهای و منابع بخش تعاونی.
۱۱) استفاده از ظرفیت شورای عالی تعاون و تعامل فعال با دستگاههای اجرایی مربوط برای تحقق اهداف و ماموریتها.
۱۲) ایجاد زمینه نوآوری در بخش تعاون با تمرکز بر تعاونیهای دانش بنیان، خلاق، فناور و نوآور با هدف ایجاد ارزشافزوده بیشتر.
۱۳) مدیریت علمی ریسک در حوزههای مالی تعاون خصوصاً تسهیلات اعطایی بانک توسعه تعاون و ضمانتنامههای صندوق ضمانت سرمایهگذاری تعاون.
۱۴) ایجاد زمینه افزایش بهرهوری در تمامی حوزههای بخش تعاون با تمرکز بر اهداف کمی بهرهوری در برنامه هفتم پیشرفت.