تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اجتماعی
لینک : econews.ir/5x3920232
شناسه : 3920232
تاریخ :
"اعتباربخشی بیمارستان‌ها" راهکار بهبود کیفیت خدمات درمانی اقتصاد ایران: فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) اعتباربخشی بیمارستان‌ها را راهکاری برای بهبود کیفیت خدمات درمانی عنوان و اعلام کرد: بیمارستان‌ بقیه‌الله (عج) جزو هشت بیمارستان برتر کشور از نظر رتبه‌ اعتباربخشی است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر حسن ابوالقاسمی امروز در نخستین نشست دوره تربیت ارزیاب اعتباربخشی مراکز درمانی سپاه که با همکاری مشترک دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج)، معاونت سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه و وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: از زمانی که بحث اعتبار بخشی در وزارت بهداشت مورد توجه قرار گرفت و شاخص‌های کیفی ارتقا پیدا کرد، کیفیت خدمات پزشکی نیز بهبود و ارتقا یافت و بنابراین اعتباربخشی بیمارستان‌ها می‌تواند راهکار بسیار خوبی برای بهبود خدمات ارائه شده به بیماران باشد.

وی با بیان اینکه بیمارستان‌ها باید به یک سری از استانداردهای جهانی پایبند باشند، افزود: در حال حاضر بیمارستان‌ بقیه‌الله جزو هشت بیمارستان برتر کشور از نظر رتبه‌ اعتباربخشی است.

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله (عج) با اشاره به اهمیت ارزیابی بیمارستان‌ها با سنجه‌های اعتباربخشی گفت: اعتباربخشی بیمارستان‌ها می‌تواند نقاط ضعف آن‌ها را به ما نشان دهد و به ارتقای کیفیت خدمات درمانی از طریق شناسایی مشکلات و ایرادات کمک کند.

ابوالقاسمی با اشاره به جایگاه دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله(عج) در زمینه ارائه خدمات طب نظامی، تصریح کرد: در جریان حادثه تروریستی انفجار پیجرها در لبنان وقتی این مصدومان به ایران اعزام شدند به عنوان اولین مرکز درمانی اعلام آمادگی و اکثر خدمات درمانی را به این مجروحان ارائه کردیم و در عین حال به ارائه خدمات معمولی به سایر بیماران هیچ خللی وارد نشد.

در ادامه، سردار محسن عراقی‌زاده، رئیس اداره بهداشت و درمان نیروهای مسلح، اعتباربخشی بیمارستان‌ها را اقدامی برای ارتقای شاخص‌های استاندارد در مراکز درمانی عنوان و اظهار کرد: باید در بیمارستان‌ها، محور اصلی توجه، بیماران باشند و همه اقدامات باید در راستای جلب رضایت بیماران انجام شود.

وی با انتقاد از سیستم‌های نوبت‌دهی بیمارستان‌ها افزود: همچنین شلوغی برخی بیمارستان‌ها در کشور گاها ممکن است باعث شود بیماران به صورت چندنفره ویزیت شوند که این معضلات باید در بحث چرایی عدم رضایتمندی بیماران از مراکز درمانی موردتوجه قرار بگیرد.

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروهای مسلح با اشاره به لزوم انطباق خدمات پزشکی با مسائل شرعی گفت: در بیمارستان‌های نظامی و به ویژه سپاه پاسداران، توجه بیشتری به این مسائل می‌شود و در همین راستا، باید از این بیمارستان‌ها الگویی برای سایر مراکز درمانی بسازیم که در عین حال که خدمات پزشکی با کیفیت ارائه می‌شود، پرستاران و پزشکان همگن به کار گرفته شوند و کرامت و احترام بیماران رعایت شود.

وی با اشاره به تهدیدات طبیعی و غیرطبیعی گفت: باید بیمارستان‌های کشور برای بدترین شرایط و حوادث آمادگی کامل داشته باشند و در این راستا برگزاری مانورها، می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. 

سردار سعید بینات؛ معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه اظهار کرد: انتظار داریم برگزاری دوره تربیت ارزیاب اعتباربخشی مراکز درمانی سپاه، تأثیراتی بر ارائه خدمات درمانی در این مراکز داشته باشد که برجسته‌ترین آن، ارتقای دانش و مهارت‌های تخصصی افراد در مراکز درمانی سپاه به عنوان مدیران بهبود کیفیت و توسعه فرهنگ آموزش و یادگیری در مراکز درمانی و ارتقای کیفیت خدمات برای بیماران است.

وی ادامه داد: از 1066 بیمارستان کشور، حدود 60 بیمارستان تحت پوشش نیروهای مسلح هستند و امیدواریم با ارزیابی‌های ادورای بخش‌های تخصصی مراکز درمانی این بیمارستان‌ها، به رشد شاخص‌های خدمات‌رسانی به بیماران کمک کنیم.

انتهای پیام/