ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین رضاییزاده؛ دبیر بخش فناوری و کارآفرینی چهارمین جشنواره طب ایرانی، با تأکید بر اهمیت فناوری و کارآفرینی در احیای ظرفیتهای طب ایرانی اظهار کرد: در این دوره از جشنواره شاهد حضور پررنگ شرکتها و استارتآپها هستیم که با ارائه راهحلهای فناورانه، گامهای مؤثری در جهت توسعه و ارتقای خدمات طب ایرانی برداشتهاند.
رضاییزاده با اشاره به اینکه بخش فناوری و کارآفرینی جشنواره شامل حوزههای دارو، غذا و دارو، تجهیزات و ابزار، آرایشی و بهداشتی، نرمافزار و هوش مصنوعی است، افزود: هدف اصلی ما ایجاد فضایی برای تبادل دانش و تجربه میان فعالان حوزه طب ایرانی و فناوران برتر کشور است.
وی تصریح کرد: رویکرد ما در این جشنواره، نهتنها به بهبود کیفیت خدمات حوزه سلامت کمک میکند، بلکه با ایجاد بستری مناسب برای سرمایهگذاری و توسعه کسبوکارهای دانشبنیان، فرصتهای جدیدی برای کارآفرینان و فعالان این عرصه فراهم میآورد.
دبیر بخش فناوری و کارآفرینی چهارمین جشنواره طب ایرانی در پایان از تمامی علاقهمندان، پژوهشگران، هنرمندان و فعالان حوزه فناوری و کارآفرینی دعوت کرد تا با مراجعه به سایت جشنواره به آدرس https://www.pmfestival.ir، ضمن کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه شرکت و ارسال آثار، در این رویداد ملی حضور بهم رسانند.
گفتنی است دوره چهارم «جشنواره طب ایرانی» که دبیرخانه دائم آن در دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مستقر است، با شعار "طب ایرانی؛ ادغام در نظام سلامت" و به منظور شناسایی، معرفی، قدردانی و حمایت از دانشمندان، پژوهشگران و نوآوران برتر و همچنین بسترسازی برای بهرهوری هرچه بیشتر از دستاوردهای پژوهشی اندیشمندان و گسترش بازارهایی دانایی محور و دانش بنیان و آشنایی و تعامل چند جانبه بین مراکز آموزشی، تحقیقاتی و درمانی طب ایرانی در سطح ملی و در سه بخش علمی، فرهنگ و هنر و ویژه با محورهای اصلی آموزش، پژوهش، درمان، فناوری، بینالملل و چهره ماندگار در حوزه طب ایرانی، داروسازی سنتی، و تاریخ پزشکی برگزار میشود. مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا 30 بهمن ماه است و مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره طب ایرانی در تاریخ 26 فروردین 1404 در هتل قلب تهران برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/