ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، مسعود امامی یگانه ظهر جمعه پیش از خطبههای نماز جمعه اظهار کرد: اولویتهای دولت محلی تأمین زیرساختهای ارتباطی، آب، برق، گاز، حمل و نقل ریلی، جادهای و هوایی است؛ به ویژه پروژه راهآهن اردبیل که جز مطالبههای به حق مردم استان است و در حال حاضر ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با بیان اینکه با توجه به پایان اعتبار آن در سال جاری تصمیم بر این شد که از وزیر راه و شهرسازی برای بازدید میدانی و تأمین کسری بودجه به استان دعوت شود، ادامه داد: در این راستا با برگزاری نشستهای متعدد در نهایت سه هزار میلیارد ریال اعتبار به پروژه راهآهن اردبیل- میانه اختصاص یافت و تصمیمهای لازم برای تأمین ۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز برای تکمیل پروژه گرفته شد.
استاندار اردیبل بیان کرد: همچنین در جریان سفر وزیر راه و شهرسازی دستور لازم برای اجرای ۱۴ پروژه مرتبط با محورهای ارتباطی شمال تا جنوب استان اخذ شد که با توجه به میزان تصادفهای جادهای مردم در این زمینه گلایه به حقی داشتند که تلاش استانداری، متولیان امر و مجمع نمایندگان توسعه شبکه بزرگراهی استان و رسیدن به شاخص کشوری است.
امامی یگانه با بیان اینکه پیگیر تکمیل ساخت ۲۶ هزار واحد مسکن ملی در استان هستیم، افزود: تکمیل سدهای استان و آبرسانی پایدار به شهرها و روستاها و به بخشهای کشاورزی و صنایع، اصلاح شبکه آبرسانی شهرها، اجرای شبکه تصفیه فاضلاب، توسعه اینترنت شهری و روستایی، توسعه فضاهای ورزشی و به ویژه آموزشی در دستور کار خواهد بود تا با توجه به تاکید رئیس جمهور در مدرسهسازی به شرایط مطلوب برسیم.
وی اضافه کرد: توجه به عمران شهری و ایجاد درآمد پایدار برای شهرداریها، صیانت از کاربریهای عمومی، توسعه فضای سبز، افزایش تختهای بیمارستانی که در حال حاضر پایینتر از میانگین کشوری است، با تکمیل پروژههای بیمارستانی ۵۴۰ تختخوابی نجفزاده، یک هزار و ۴۰ تختخوابی اردبیل و بیمارستان ولیعصر مشکینشهر در کنار خدماترسانی به مردم در تأمین دارو و اقلام مورد نیاز شاهد شکوفایی و توسعه در این بخشها خواهیم بود.
استاندار اردبیل تصریح کرد: در این زمینه ۲۶ هزار واحد در قالب پروژه مسکن ملی در دست ساخت است و در حوزه اقتصادی نیز ظرفیت استان در بخشهای کشاورزی، صنعتی و گردشگری در حوزه اشتغال و تولید مورد توجه قرار دارد.
امامی یگانه خاطرنشان کرد: سهم استان از ایجاد ارزش افزوده در حال حاضر حدود ۶۵ هزار میلیارد تومان است که ۰.۸ درصد از سهم کشوری را شامل میشود و در این زمینه اردبیل در رتبه ۲۷ قرار دارد که باید با افزایش تولید و ارتقای بهرهوری این رقم به ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار میلیارد تومان برسد.