ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری تسنیم، فرهاد شبیهی از آغاز عملیات اجرایی 120 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در ظرفیتهای سه مگاوات و پایینتر در استان تهران خبر داد و گفت: در تقارن با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، عملیات احداث نیروگاه خورشیدی 3 مگاواتی برق منطقهای تهران به ارزش 900 میلیارد ریال، در منطقه شمال تهران آغاز شد که پس از بهرهبرداری به شبکه سراسری برق متصل میشود.
وی با اشاره به اینکه ساخت نیروگاه خورشیدی سه مگاواتی برق منطقهای تهران در محل این شرکت کلنگ زنی شده، افزود: این طرح بخشی از طرح احداث 1000 نیروگاه خورشیدی سه مگاواتی در مجموع 3000 مگاوات در کل ایران است که در نهایت به شبکه توزیع متصل میشوند و موجب کاهش تلفات شبکه توزیع به میزان قابل توجهی خواهند بود.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای تهران بیان کرد: تولید سالانه این نیروگاه سه مگاواتی با احتساب میانگین هشت ساعت تولید روزانه در 300 روز آفتابی در سال به میزان پنج میلیون و 760 هزار کیلووات ساعت انرژی تولید خواهد کرد.
وی با اشاره به اهمیت ساخت این نیروگاه گفت: به دلیل تطابق پروفیل بار و توان تولیدی نیروگاه، بهترین گزینه جهت پیکسایی شبکه است و مهم اینکه با توجه به هزینههای بالای توسعه زیرساختهای تولید، انتقال و فوق توزیع برق، استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر یکی از راهکارهای اساسی برای تأمین برق پایدار در تهران است.
شبیهی با بیان اینکه استان تهران حدود 850 مگاوات طرح در دست اقدام دارد، اضافه کرد: با بهرهبرداری از نیروگاههای تجدیدپذیر، سالانه در مصرف گاز طبیعی، گازوئیل و آب صرفه جویی قابل ملاحظهای در تولید به همراه دارد.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای تهران گفت: آغاز عملیات اجرایی نیروگاههای خورشیدی گامی مهم در توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و تأمین برق پایدار محسوب میشود و با اجرای این طرحها، سهم تهران از ظرفیت نیروگاههای خورشیدی کشور افزایش یافته و زمینه برای کاهش فشار بر شبکه برق این منطقه فراهم خواهد شد.
انتهای پیام/