تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x3915618
شناسه : 3915618
تاریخ :
مصرف کدام آجیل‌ها مناسب بیماران دیابتی است؟ اقتصاد ایران: مصرف آجیل از بروز بیماری‌های بسیاری در بدن پیشگیری می‌کند و علاوه بر آن به درمان هم کمک می‌کند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، گنجاندن آجیل در رژیم غذایی علاوه بر اینکه می‌تواند مواد مغذی ارزشمندی را فراهم کند به تنظیم سطح قند خون و مدیریت آگاهانه دیابت هم کمک می‌کند. البته باید به اندازه وعده‌های آجیل توجه داشته باشید، چون کالری متراکم دارند و اگر در حد اعتدال مصرف نشوند، برای سلامتی مضرند. درباره 5آجیل مفید که خاصیت مقابله با دیابت دارند، بیشتر بخوانید.



 بادام


بادام سرشار از چربی‌های تک غیراشباع سالم، فیبر و منیزیم است که به بهبود حساسیت به انسولین کمک می‌کند. این آجیل همچنین می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را که یکی از عوارض شایع دیابت است، کاهش دهد. خوردن یک مشت بادام می‌تواند سطح قند خون را تثبیت کند و شما را سیر نگه دارد.



 گردو


گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا3 و برای سلامت قلب عالی است. این آجیل می‌تواند به کاهش التهاب کمک کند. فیبر بالای گردو باعث کاهش جذب قند می‌شود و از افزایش سطح قند خون جلوگیری می‌کند. گردو همچنین گردش خون را بهتر می‌کند که برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مهم است.



 پسته


پسته به‌دلیل داشتن فیبر بالا و چربی سالم یکی دیگر از آجیل‌های عالی برای دیابتی‌هاست. این خوراکی هم می‌تواند کنترل قند خون را بهبود بخشد و کلسترول بد (LDL) را کاهش دهد.



  بادام هندی


بادام هندی سرشار از آنتی‌اکسیدان، فیبر و چربی‌های سالم است. این آجیل شاخص گلیسمی پایینی دارد، به این معنی که باعث افزایش ناگهانی سطح قند خون نمی‌شود. منیزیم بالای بادام هندی همچنین به تنظیم قند خون و بهبود عملکرد انسولین کمک می‌کند.



 فندق


فندق منبع عالی ویتامینE، فیبر و چربی‌های سالم است. این آجیل دارای شاخص گلیسمی پایینی است و باعث افزایش سطح قند خون نمی‌شود. همچنین محتوای بالای منیزیم موجود در فندق به بهبود حساسیت به انسولین کمک می‌کند.