ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، میثم حجتی پور بعد از ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت دهه فجر برگزار شد، اظهار کرد: مدیریت درمان تأمین اجتماعی کرمانشاه خدمات توسعهای و عمرانیاش را در قالب سه معاونت ارائه میدهد؛ که این سه معاونت شامل خدمات درمانی مراکز ملی، خرید راهبردی و اسناد پزشکی و معاونت پشتیبانی و توسعه منابع انسانی که همان معاونت اداری مالی قدیم است میباشد.
وی افزود: در طول این سالها اقدامات توسعهای و عمرانی مثل افتتاح درمانگاههای سنقر، جوانرود، پاوه، سرپل ذهاب و صحنه انجام شده است.
معاون درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: قبلاً فقط بیستون کرمانشاه و اسلام آباد غرب درمانگاه تأمین اجتماعی داشتند که اکنون به زودی با افتتاح درمانگاه هرسین و کنگاور و دو شیفته شدن درمانگاه تأمین اجتماعی اسلام آباد غرب دیگر در استان بخش محرومی از درمان تأمین اجتماعی نداریم.
وی گفت: از پروژههایی در دست اقدام مهمترین آن اورژانس بیمارستان شهداست که تقریباً آماده شده و با تهیه کامل تجهیزات زمانی که کاملاً آماده ارائه خدمت باشد در اوایل سال آینده افتتاح میشود و دیگری درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت معصومه (س) است که رویکرد بیماران سالمندی دارد و خدمات تخصصی به بیمه شدهها ارائه میدهد.
حجتیپور بیان کرد: طی این سالها از لحاظ عملکرد به استثنا ایام کرونا افزایش عملکرد داشتیم در سال ۱۴۰۲، ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مراجعه به مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان داشتیم و آمار ۹ ماهه اول امسال حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بوده که پیش بینی میشود این مراجعات تا پایان سال افزایش یابد و رکورد سال گذشته شکسته شود.
وی همچنین تصریح کرد: در ۹ ماهه اول ۱۴۰۳، ۴ درصد افزایش عملکرد عمل جراحی و در بحث زایمان طبیعی و سزارین هم ۲۸۰۰ تولد در بیمارستان حضرت معصومه (س) داشتیم.
معاون درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه در پایان گفت: در بحث بیماران صعب العلاج در استان کرمانشاه حدود ۶ میلیارد تومان هزینه کردیم و بیماران صعب العلاج در مراکز دولتی تأمین اجتماعی هیچ پرداختی ندارند و در بخش خصوصی هم بخشی از هزینهای که پرداخت میشود تحت عنوان خسارت توسط بیمه تکمیلی آتیهسازان حافظ به بیماران پرداخت میشود.