ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم نامه همکاری سازمان بازرسی کل کشور و مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران با حضور قائم مقام سازمان بازرسی و مدیرعامل این مرکز برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، رحمانیان قائم مقام سازمان بازرسی با تبریک اعیاد ماه شعبان و ایام الله دهه فجر گفت: دهه فجر فرصت مناسبی برای تبیین و تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است. انقلاب اسلامی ما یک پیام بزرگ برای دنیا داشت و آن هم استقلال و عدم وابستگی ایران به بلوک شرق و غرب و پایان سلطه آمریکا بر ایران بود.
وی اظهار کرد: نباید از واقعه بزرگ انقلاب اسلامی به سادگی عبور کرد، بلکه باید برای نسل جوان و نوجوان چیستی و چرایی انقلاب تبیین شود که انقلاب اسلامی که در بهمن ۵۷ به ثمر نشست، منبعث از چه تفکر و ایدئولوژی در میان ایدئولوژیهای آن زمان بوده و حاصل تلاشهای مبارزان انقلابی بود. انقلابیونی که از خرداد سال ۱۳۴۲ مبارزه با طاغوت را شروع کردند و توانستند در سال ۱۳۵۷ رژیم ستمشاهی را سرنگون و سلطه حامی اصلی طاغوت یعنی آمریکای جنایتکار را از کشور بردارد.
قائم مقام سازمان بازرسی با بیان اینکه کشور ما پس از برائت از استکبار جهانی تحت تحریم و فشارهای مختلف قرار گرفت، افزود: از همان ابتدای انقلاب اسلامی، کشور ما تحت فشارها و تحریمهای ناجوانمردانه آمریکای جنایتکار و استکبار جهانی قرار گرفته و این فشارها اکنون به اوج خود رسیده است.
وی تصریح کرد: فشارهایی که اگر به هر کشوری غیر از ایران تحمیل میشد آن کشور دچار فروپاشی و شکست میشد؛ اما با همدلی و وحدت مثالزدنی مردم مؤمن و ولایت مدار ایران، صبر و استقامت آنان، توکل و ایمان به خدا، روحیه انقلابی، ولایت فقیه و رهبری حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری این تحریمها به جایی نرسیده و کشور همچنان در مسیر رشد و شکوفایی قرار دارد.
رحمانیان با بیان برخی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی نیز عنوان کرد: رشد و شکوفایی در عرصه علمی و پژوهشی، مشارکت فعال بانوان و زنان در عرصههای مختلف، دستاوردهای نظامی، پیشرفتهای بی نظیر پزشکی و … همه مرهون تلاش جوانانی است که میخواستند روی پای خود بایستند و عزت و شرف را به تحریمها و فشارها گره نزدند.
وی تلفیق علم و عمل را یکی دیگر از دستاوردهای نظام اسلامی دانست و گفت: امروز میبینیم که مراکز صنعتی ما همکاریهای خوبی را با مراکز علمی دارند و روند رو به رشد صنعت ما در بخشهای مختلف با تشکیل شرکتهای دانش بنیان به خاطر همین تعهد و تکیه بر علوم روز مراکز آموزشی و علمی است.
رحمانیان با تشریح جایگاه و تکالیف سازمان بازرسی کل کشور بر ضرورت توجه به امور علمی و پژوهشی تاکید کرد و افزود: در دوره تحول و تعالی در دستگاه قضائی و در دوره جدید مدیریتی سازمان بازرسی کل کشور نگاه عالمانه به مسائل و رفع مشکلات به روشهای نوین علمی از اهمیت زیادی برخوردار بوده و به همین دلیل تاکنون تفاهمنامههای متعددی با مراکز علمی و آموزشی مادر منعقد شده که بسیاری از آنها در مرحله اجرا قرار داشته و نتایج خوبی هم از این تفاهمات به دست آمده است.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف ما در سازمان بازرسی توانمندسازی همکاران است، اظهار کرد: ما علاوه بر اینکه نیاز داریم مسائل، معضلات و راههای تحقق فساد اداری را به طور عالمانه بررسی و مرتفع کنیم، مترصد این امر هم هستیم که نیروهای خود را از به روزترین دانشهای مرتبط در حوزههای تخصصی آگاه ساخته و یک سازمان با بالاترین تراز علمی داشته باشیم.
قائم مقام سازمان بازرسی با قدردانی از جلسات برگزار شده و تفاهمنامه در دست امضا گفت: امیدواریم با کمک مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران بتوانیم فصلی نو در برگزاری دورههای آموزشی با روشهای نوین داشته باشیم.
وی اظهار کرد: یکی از وجوه تمایز این تفاهمنامه از سایر تفاهم نامههای مشابه که در زمینه علمی، آموزشی و پژوهشی تدوین شده بهرهگیری از ظرفیتهای موجود، در راستای جهاد تبیین و حوزه اطلاع رسانی در زمینههای هنری، فرهنگی و رسانهای است.
رحمانیان به مدیرعامل مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران توصیه کرد: کارهای آموزشی، علمی و تحقیقاتی، کاربردی بودن آموزشها، اثربخشی، صرفهجویی در هزینهها، جذابیت دورههای آموزشی و بروز بودن دانش مدرسان و موضوعات علمی مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه این نشست سعید نبوی مدیرعامل مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران هم با تقدیر از انعقاد این تفاهمنامه، نگاه سازمان بازرسی را نگاهی بسیار ارزشمند دانست و گفت: جایگاه نظارتی سازمان بازرسی کل کشور ایجاب میکند که از سطح علمی بالایی برخوردار باشد.
وی گفت: کارآمدی سازمان بازرسی کل کشور منجر به کارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد شد و کارآمدی سازمان هم به توانمندی نیروی انسانی آن وابسته است. در این رابطه ما در مرکز آموزشی خود میتوانیم کمک کننده سازمان بازرسی کل کشور باشیم.
نبوی در توضیح ساختار و فعالیت مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران هم توضیح داد و افزود: این مرکز از سال ۱۳۶۵ شروع به فعالیت کرده و در این ۳۸ سال توانسته بیش از ۴۲ هزار دوره آموزشی در حوزههای مختلف برگزار کند.
مدیرعامل مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران ادامه داد: بیش از یک میلیون نفر مخاطب دورههای آموزشی ما در این سالها بودهاند که با بهرهگیری از اساتید متخصص و مجرب و به روشهای نوین علمی از دانش و علوم روز بهرهمند شدهاند.
گفتنی است؛ در ابتدای این نشست حجتالاسلام والمسلمین کیخای فرزانه سرپرست مرکز آموزش و پژوهشهای سلامت اداری و مبارزه با فساد سازمان بازرسی کل کشور به بیان جایگاه آموزش و تحقیقات در سازمان بازرسی کل کشور پرداخت و گزارشی از اقدامات انجام گرفته در این مرکز و تفاهمات منعقد شده با مراکز علمی مختلف کشور را تشریح کرد.