ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، به گفته سیدمحمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش، ثبت نام از نامزدهای ریاست دو فدراسیون بدنسازی و موتورسواری و اتومبیلرانی مجددا انجام خواهد شد.
این تصمیم در شرایطی از سوی وزارت ورزش اتخاذ شده که دو فدراسیون مد نظر ثبت نام های خود را پشت سرگذاشته اند و برای فدراسیون اتومبیلرانی و موتورسواری ۱۰ نامزد ثبت نام کرده اند و برای فدراسیون بدنسازی هم ابتدا ۱۷ نفر ثبت نام کردند که پس از تاییدیه های ابتدایی ۱۱ نفر برای حضور در مجمع تایید شدند. ضمن این که زمان برگزاری مجمع انتخابات این دو فدراسیون هم مشخص شده بود.
نامزدهای ریاست این دو فدراسیون براساس روال قانونی و تایید وزارت ورزش ثبت نام کرده اند و پس از اعلام شروین اسبقیان این حق را برای خود قائل هستند که با شکایت به دیوان عدالت اداری به روند غیرقانونی و تصمیم نادرست وزارت ورزش اعتراض کنند.
اتفاقی که در چند فدراسیون ورزشی رخ داده که در حال حاضر فدراسیون کاراته بارزترین آنهاست که با شکایت یکی از نامزدهای قبلی، فعالیت سیدحسن طباطبایی پس از انجام روال قانونی انتخاباتش و زمانی که رئیس فدراسیون بود به دلیل رای دیوان عدالت اداری از مسئولیتش کنار رفت و حالا این فدراسیون با سرپرست اداره می شود و روزهای سخت و پرحاشیه ای را هم در پیش خواهد داشت. چند فدراسیون دیگر هم در خطر ابطال قرار دارند و نامزدهایی که شکایت کرده اند پیگیر حکم نهایی هستند.
با وجود مشخص بودن این اتفاق و این که هر یکی از نامزدهای دو فدراسیون بدنسازی و موتورسواری می توانند با شکایت به دیوان عدالت اداری انتخابات آینده و حتی درست و قانونی را باطل کنند، عجیب است که وزارت ورزش همچنان روی اشتباهات گذشته اصرار دارد و می خواهد ریسک ابطال انتخابات در آینده را هم بالا ببرد.
از احمد دنیامالی وزیر ورزش که با هدف تحولگرایی و سروسامان دادن به اوضاع ورزش کارش را آغاز کرد بعید است که بخواهد چنین رویه ای را در ورزش باب کند. به نظر می رسد معاون قهرمانی و دفتر امور مشترک فدراسیون ها برخلاف جهتی که وزیر ورزش حرکت می کند به دنبال آشفته کردن اوضاع فدراسیون ها هستند و به جای انجام روال قانونی انتخابات، به دنبال بردن فدراسیون ها به سمت سرپرستی و گماردن گزینه های خود هستند.
اگر که نهادی و یا سازمانی در مورد انتخابات این دو فدراسیون موردی را مطرح کرده است چرا وزارت ورزش به طور شفاف و دقیق موارد و مشکلات آنها را اعلام نمی کند؟ چرا باید با استفاده از ابزار «نهادهای نظارتی» به طور کلی در مورد یک انتخابات نظر داد و با اعتبار و آبروی رئیسی که چهار سال در آن فدراسیون فعالیت داشته، بازی کرد؟
اگر وزارت ورزش اعتقاد دارد که تخلفی در این فدراسیون ها صورت گرفته و یا رئیس فدراسیون مرتکب کار اشتباهی شده است باید شفاف سازی کند نه این که با باطل کردن ثبت نام ها ریسک ابطال انتخابات در آینده را بالا ببرد و وضعیت ورزش را آشفته کند.
از احمد دنیامالی به عنوان وزیری که مسلط به اتفاقات ورزش است انتظار می رود نظارت بیشتری بر چنین تصمیماتی داشته باشد و اجازه ندهد برخی افراد به خاطر منافع شخصی و یا هر منفعت دیگری اینگونه با تصمیمات نسنجیده آینده ورزش را به خطر بیندازند و آشفتگی را به آن تزریق کنند.