ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی مافی ظهر دوشنبه در مراسم افتتاح آزمایشگاه اشیای تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با بیان اینکه پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات میتواند در تمامی استانها شعبه داشته باشد، گفت: اگر نخبگان در استان خود کسبوکار فاخر داشته باشند، در همان استان خواهند ماند و بزرگترین دستاورد پارکها، نگه داشتن نخبگان استانی خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه پارکها باید جامعه محلی خود را ثروتمند کنند، افزود: پارکهای دستگاهی باید از طریق پارکهای محلی پیش بروند، زیرا اگر پارکهای دستگاهی تبدیل به رقیب پارکهای محلی شوند، این اقدام خیانت است.
رئیس پارک فاوای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هدف نهایی ایجاد شرایطی است که فارغالتحصیلان توانمند در استانها بمانند و به خدمترسانی بپردازند.
مافی افزود: اهداف را از طریق دانشگاهها و پارکهای استانی پیش خواهیم برد و قصد داریم ۱۲ پارک استانی را انتخاب کنیم تا پارک فاوا بهعنوان اولین پارک دستگاهی در این حوزه پیشگام شود.
رئیس پارک فاوای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر لزوم توسعه پارکها و توجه نقش هوش مصنوعی در اقتصاد دیجیتال، گفت: وزارتخانه آماده است تا هزینههای مربوط به توانمندسازی را پرداخت و از واحدهای فناور و دانشبنیان حمایت کند.
مافی با بیان اینکه زنجان به عنوان استانی پیشرو در این حوزه است و ظرفیت تربیت سالانه دو تا سه هزار نفر در این استان وجود دارد، افزود: دانشآموزان، دانشجویان، فارغالتحصیلان و حتی معلمان در این چارچوب. وب قرار دارند که میتوانند در زمینه اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی فعالیت کنند.
نخستین آزمایشگاه مرجع توسعه اینترنت اشیا در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان روز دوشنبه با حضور مصطفی مافی رئیس پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور و مسؤولان استانی به مناسبت دهه مبارک فجر افتتاح شد. این آزمایشگاه اینترنت اشیا با مشارکت وزارت ارتباطات و دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان به بهره برداری رسید.