تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3912600
شناسه : 3912600
تاریخ :
نقش‌آفرینی بوشهری‌ها در پیروزی انقلاب؛ تقدیم ۱۸ شهید و ۴۲ جانباز اقتصاد ایران: بوشهر- مردم استان بوشهر در دوران پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی نقش مهمی داشتند و در این مسیر ۱۸ شهید، ۴۲ جانباز و ۷ آزاده را تقدیم کردند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با حضور و همراهی مردم به پیروزی رسید و اکنون چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تجربه می‌کنیم.

مردم استان بوشهر همپای دیگر نقاط کشور حضوری گسترده و پرشور در عرصه انقلاب داشتند و توانستند با تقدیم شهدا، جانبازان و آزادگان متعدد در مسیر انقلاب، زنجیره پیروزی انقلاب را تکمیل کنند.

اهالی دین‌دار و با بصیرت استان بوشهر در هر صحنه‌ای که نیاز باشد برای حمایت و دفاع از انقلاب شکوهمند اسلامی در صحنه حضور دارند و این صحنه را هیچگاه خالی نمی‌کنند.

تقدیم ۱۸ شهید و ۴۲ جانباز

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مردم استان بوشهر در دوران شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی همواره در صحنه حضور داشتند و در این مسیر ایستادگی و مقاومت کردند.

نعمت‌الله غلامپور با اشاره به مردم استان بوشهر ۸ شهید را در دوران انقلاب اسلامی تقدیم کردند افزود: در این مردم استان بوشهر ۴۲ جانباز و همچنین هفت آزاده داشتند.

وی افزود: مردم استان بوشهر در دوران پس از انقلاب اسلامی نیز همچون گذشته پرافتخار خود در مسیر انقلاب و شهدا حرکت کرده‌اند و پای آرمان‌های خود با امام و شهدا ایستاده‌اند.

معرفی ۱۸ شهید استان بوشهر در دوران انقلاب

استان بوشهر در ایام پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ۱۸ شهید را تقدیم کرده است که این شهدا در نقاط مختلف مبارزاتی را داشته اند و در همین راه به شهادت رسیده‌اند.

محمد صادق درختیان متولد ۱۳۳۴ در شهر بوشهر در تاریخ ۲۹ مهرماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

عبدالرضا رگبار اشکش متولد ۱۳۳۶ در سینما رکس آبادان در تاریخ ۲۸ مرداد ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

عبدالرسول زاهدی متولد ۱۳۰۹ در مسجد جامع عطار بوشهر تاریخ هشتم دی ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

علی روشن ضمیر متولد ۱۳۲۹ در سینما رکس آبادان در تاریخ ۲۸ مرداد ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

صادق میگلی نژاد متولد ۱۳۳۸ در دبیرستان سعادت بوشهر در تاریخ ۱۷ آبان‌ماه ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

ابوتراب عاشوری متولد ۱۳۱۴ در منزل خود در شهر بوشهر در تاریخ ۱۳ آبان ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

ماندنی اکبرپا متولد ۱۳۳۸ در راهپیمایی روستای چاه تلخ تاریخ نهم بهمن ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

سلمی حدادی متولد ۱۳۰۲ در برازجان در تاریخ ۲۳ بهمن ماه ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

ناصر دانشگر متولد ۱۳۳۱ در سعدآباد در تاریخ ۱۲ دیماه ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

عباس سلیمی فرد متولد ۱۳۳۶ در برازجان در تاریخ ۲۳ بهمن ماه ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

سلیمان شریفی متولد ۱۳۲۷ در برازجان در تاریخ ۱۲ دی ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

عباس مشایخ متولد ۱۳۰۶ در سعدآباد در تاریخ ۱۲ دی ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

سید محمد باقر موسوی متولد ۱۳۳۰ در سعدآباد در تاریخ ۱۲ دی‌ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

سید مهدی محمدی متولد ۱۳۳۲ در برازجان در تاریخ ۲۱ اسفندماه ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

احمد حیدری متولد ۱۳۳۹ در دیر در تاریخ ۱۳ آذر ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

سمنبر عالیپور متولد ۱۳۳۶ در دیر در تاریخ ۱۳ آذر ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

سید حسن هاشمی متولد ۱۳۰۸ در تمبک کنگان در تاریخ ۲۴ بهمن ماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

صفر عالی‌زاده متولد ۱۳۳۰ در سینما رکس آبادان در تاریخ ۲۸ مردادماه ۱۳۵۷ به شهادت رسید.

نقش‌آفرینی بوشهری‌ها در پیروزی انقلاب؛ تقدیم ۱۸ شهید و ۴۲ جانباز

شهید عاشوری خط سازش را به خط انقلابی تبدیل کرد

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر اظهار کرد: شهید عاشوری در میان سایر شهدای روحانیت از ویژگی‌های بسیاری برخوردار است که از جمله مهم‌ترین این‌ها می‌توان به فعالیت‌های آن در عرصه دانش‌پژوهی و علم، هدایت مردم، ایمان و تقوا، اخلاق و ولایت‌مداری نسبت به امام خمینی (ره) اشاره کرد.

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری مردم‌داری را از ویژگی‌های برجسته شهید عاشوری برشمرد و گفت: شهید عاشوری در طول انجام مبارزات با رژیم پهلوی، هیچ هراسی از برخوردهای رژیم طاغوت نداشت به‌طوری که برای نمونه مرحوم آیت‌الله یزدی نقل می‌کرد که زمانی که در بوشهر تبعید بود، شهید عاشوری به دیدار او رفت و او را با خود به خانه برد و چندین ماه در خانه خویش سکونت داده بود.

وی در ادامه به شهادت شهید عاشوری اشاره کرد و گفت: شهادت این شهید بزرگوار چنان حماسه و انقلابی در استان ایجاد کرد که ساواک نه تنها اجازه تشییع پیکر این شهید را در بوشهر نداد بلکه مانع از دفن پیکر آن در بوشهر نیز شد.

وی با بیان اینکه شهادت شهید عاشوری خط سازش در استان بوشهر را به یک خط انقلابی تبدیل کرد گفت: امروز خانواده شهید ابوتراب عاشوری، خانواده انقلابی است و مایه افتخار روحانیت و جامعه استان بوشهر هستند.

استان بوشهر ۴۲ جانباز و ۷ آزاده در دوران انقلاب دارد

استان بوشهر در دوران پیروی انقلاب اسلامی علاوه بر تقدیم ۱۸ شهید، ۴۲ جانباز و هفت آزاده را نیز تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.

جعفر درخشان، ماشاالله لاوری منفرد، محمد جواد حمیدی فرد، عبدالله فاتحی، علیرضا مظفری‌زاده، ناصر مظفری و عبدالکریم بحرینی هفت آزاده استان بوشهر در دوران انقلاب اسلامی هستند که زندان‌های عادل‌آباد شیراز، اوین تهران، ساواک بوشهر، تهران و قم دوره اسارت خود را سپری کردند.

حسین عوضی، مسعود بنازاده، سید خالق قاسمی، عبدالمحمد قاسمی‌زاده، عبدالکریم فرخ‌آبادی، سید حسن موسوی، محمد خلیل مهر، محمد علی کامکاری، اسماعیل ملکوتی، احمد معروفی، هدایت‌الله رام، محمد واجب‌فرد، محسن کبگانی، محمد حسن رفیعی، احمد پورکیان، محمود زیارتی، عثمان ناکام، الله کرم کرمی، حسن زائری، حسین مجیدی‌فرد، سعید راستگو و نعمت‌الله شمسی از جانبازان استان بوشهر در این دوران هستند.

محمد جواد عباس‌زاده، غلامحسین قادری، شهربانو قاسمی، محمد مهدی‌زاده، الله کرم کرمی، علیرضا رزمجو، حسین حاجیانی، خدر مظفری، امیر ناصری، سید بهروز حسینی، محمد مجتبایی، حسین درویشی، غلامرضا فخرایی، جعفر انبارکی مطلق، سید علیرضا موسوی کراماتی، محمد احمدی، ستاره فولادی، هنگامه عمرانی، خیری اسدی و بدری جهرمی زاده دیگر جانبازان استان هستند.