ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا البرز ورکی در نشست خبری که عصر امروز شنبه در سالن فرمانداری چهار باغ برگزار شد، گفت: نبود مراکز درمانی و آموزشی یکی از مشکلات این شهرستان است چراکه در این شهرستان ۷ محله مشمول قرارگاه اجتماعی و کم برخوردار وجود دارد.
وی در ادامه افزود: شهرستان چهار باغ از دید رسانهها به عنوان شهرستان محروم معرفی شده است که این محرومیت را مدیران استانی به آن توجه دارند و تا حدودی نیازهای این محلات را شناسایی کرده و در دستور کار قرار گرفته است.
البرز ورکی با اشاره به اینکه در این شهرستان ۷ محله محروم به تناسب سایر مناطق دیگر بیشتر به آن توجه میشود، افزود: غیر از تملکات و داراییها و ظرفیتهای خیرین، مدیران محلات نیز به این مهم توجه ویژه ایی دارند.
وی در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به سوال خبرنگاران که این شهرستان از نبود بیمارستان رنج میبرد، گفت: بیمارستان یک نیاز جدی و مبرم است که از روز تأسیس این شهرستان مورد توجه مسئولین بوده است و بارها نمایندگان مجلس و امام جمعه به آن اشاره کرده اند.
فرماندار چهار باغ با تاکید بر اینکه در این شهرستان با کمبود زمین مواجه هستیم، گفت: کمبود زمین برای ایجاد مراکز درمانی، فرهنگی و استقرار ادارات یکی از دلایلی که تاکنون نتوانسته ایم به استقرار ادارات بپردازیم دلیل آن نبود اراضی مناسب و کاربری جهت ساخت این مراکز است.
وی با بیان اینکه طبق دستور برای مرتفع کردن این مشکلات باید هر چه سریعتر در دستور کار قرار گیرد، گفت: استاندار البرز این نوید را داده اند تا گامی مثبت برای تحقق مهم برداشته شود.
فرماندار چهار باغ با تاکید بر اینکه در شهرستان چهار باغ حتی یک تخت بیمارستانی هم نداریم، در ادامه گفت: این شهرستان یک شهرداری بیشتر ندارد و مناطق منفصل شهری با فاصله زیاد با مرکز شهر که دارای زمینهای زراعی و باغات است امکان اینکه این اراضی متصل به شهر شوند به جهت حفظ ضرورت باغات تغییر کاربری وجود ندارد.
البرز ورکی بیان کرد: در خصوص حفاظت از اراضی کشاورزی قوانین سنگینی اعمال شده است و به ناچار در طرح جامع شهری بایستی طرح منفصلی دیده شود.
وی ادامه داد: محلههای مهدی آباد و ملک آباد و شهرک ابریشم مانند چهار سال قبل نیست بلکه امکانات خوبی دیده شده اما هنوز کمبودهایی دارد باید هر چه سریعتر برای این کمبودها و مشکلات اهالی قدمی برداریم.
فرماندار چهار باغ با اشاره به عدم آب شرب، گفت: یکی از موضوعاتی که توسط مسئولین استانی پیگیری شده است موضوع حق آبه از آب سد طالقان برای مردم غرب استان و چهار باغ است.
وی ادامه داد: در این خصوص خط انتقال آب شناسایی شده و در سال ۱۴۰۴ اگر در بودجه دولتی اعمال شده باشد کلنگ خط انتقال بنا بر وعدههایی که داده شد زده خواهد شد.
البرز ورکی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص ظرفیت کمپ ماده ۱۶ گفت: قرارگاه اجتماعی ماده ۱۶ بسیاری از متجاهرین را جمع آوری کرده و با ظرفیت ۶۰۰ نفر به عنوان کمپهای نمونه در استان شناخته شده است.
وی ادامه داد: منکر وجود برخی از معضلات اجتماعی نیستیم اما کارتون خوابها جمع آوری شده اند و اتفاقات خوبی در این حوزه در شهرستان رقم خورده بود.
فرماندار چهار باغ در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه در خصوص ساخت و سازهای غیر مجاز و ویلاسازی در شهرستان چهار باغ چه برنامههایی دارید، افزود: باید اعتراف کنیم خیلی از نارساییهای ما ناشی از تخریب اراضی کشاورزی است و ساخت و ساز در محدوده شهر و حتی حریم شهر جرم است.
وی ادامه داد: هر چند ساخت و سازهای غیرمجاز صورت گرفته است اما خیلی از این ساخت و سازها به دستور مقام قضائی تخریب و آزاد سازی شده است.
البرزی ورکی گفت: هنگامی که زمین کشاورزی تخریب و اقدام به ویلا سازی میکنند باید طبق قانون تخریب شود هرچند نباید اجازه دهیم به این مرحله برسد و دستگاههای متولی مطابق قانون عمل خواهند کرد و منکر این نیستیم ویلاها و انشعابات آب و برق غیرمجاز در شهرستان نداریم که این مهم بایستی حتماً ساماندهی شود.