تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سیاسی
لینک : econews.ir/5x3911135
شناسه : 3911135
تاریخ :
اشراف فرماندهی ساز و کاری برای پیگیری تحقق فرامین مقام معظم رهبری در سپاه است اقتصاد ایران: دبیر چهاردهمین جشنواره سراسری مالک اشتر در نشست خبری برنامه‌های این دوره از جشنواره را تشریح کرد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حمید بزم شاهی اصفهانی دبیر چهاردهمین جشنواره سراسری مالک اشتر سپاه پاسداران و در آستانه روز پاسدار، در نشست خبری با حضور خبرنگاران در رونمایی از درخشش‌های عرصه پاسداری از انقلاب اسلامی، گفت: ضمن تبریک حلول ماه شعبان و میلاد امام حسین علیه السلام، امام سجاد و حضرت ابوالفضل و روز پاسدار که فردا است و نیز ایام دهه فجر عرض می‌کنم که بنده دبیر اشراف فرماندهی کل سپاه هستم که در توضیح آن باید توضیحاتی ارائه کنم.

وی‌افزود: موضوع «اشراف فرماندهی» در دهه ۷۰ شمسی توسط رهبری مطرح شد که ایشان فرمودند که می‌خواهند، بر نیروهای مسلح اشراف داشته باشند.

سردار بزم شاهی اظهار داشت: همان طور که می‌دانید بر خلاف همه دستگاه‌ها که ساز و کار مستقلی دارند، نیروهای مسلح تحت مدیریت مستقیم مقام معظم رهبری است و اداره و مدیریت سپاه با هدایت‌های معظم له صورت می‌گیرد و تحت مدیریت یکپارچه صورت می‌گیرد و مانند برخی سازمان‌های دیگر که صرفاً رئیس آن از سوی ایشان انتخاب می‌شود، نیست.

دبیر چهار دهمین جشنواره سراسری مالک اشتر سپاه تاکید کرد: با موضوع اشراف، در مقاطع زمانی معین می‌توان آگاهی‌های لازم در خصوص وضعیت موجود در هر سازمان و نیرو را به تفکیک زیر نظر داشت. از جمله معایب و نواقص و کوتاهی‌های ناشی از فرماندهی و مدیریت نارسایی‌های ناشی از وضعیت کلی کشور، پیشرفت‌ها یا پسرفت‌های پیش آمده در دوره آن مقطع زمانی با پیشنهادهای مفید و لازم برای بهبود دادن وضعیت موجود، صورت گیرد

وی با اشاره به بخشی از فرمایشات رهبری انقلاب در خصوص موضوع اشراف در فرماندهی، گفت: ایشان فرمودند که این کار اشراف کاملاً بی‌سابقه است و یک انقلاب به وجود می‌آورد. این کار همه نیروهای مسلح را به حرکت وادار می‌کند و باید تداوم پیدا کند و فرماندهان باید ببیند که این کار باید همچنان با نشاط و ابتکار روز افزون دنبال شود؛ لذا به طور خلاصه اگر ما بخواهیم کارکرد اشراف را توضیح بدهیم باید عرض کنم که اساساً اشراف یک نهاد در درون نیروهای مسلح از جمله سپاه پاسداران است که وظیفه این نهاد کنترل تعالی بخش آن سازمان و فراهم کردن شناخت از عملکرد وضعیت و موقعیت رده‌ها و کلیت سازمان است که از طریق پایش ارزیابی و مدیریت عملکرد یکپارچه و کمک به هدایت راهبردی و آینده‌نگری صورت می‌گیرد.

دبیر چهار دهمین جشنواره سراسری مالک اشتر سپاه ادامه داد: سؤالی که مطرح است این است که چگونه نیروهای مسلح بالاخص سپاه پاسداران، به عنوان نماد کارآمدی در نظام جمهوری اسلامی شناخته می‌شود، در اکثریت قریب به اتفاق ماموریت‌هایش موفق حاضر می‌شود و چرا اینگونه است که دلیلش این است که فرمایشات مقام معظم رهبری در سپاه پاسداران جریان پیدا می‌کند و به صورت اجرایی در می‌آید؛ یعنی صرفاً تبدیل به یک تابلوهای دیواری نشده، بلکه برای آن برنامه‌ریزی دقیق انجام می‌شود، تا حصول نتیجه و تحقق کامل پیگیری می‌شود.

سردار بزم شاهی گفت: سازوکار اشراف فرماندهی، ساز و کاری است برای پیگیری تحقق فرامین مقام معظم رهبری در سازمان سپاه تا حصول نتیجه و شناسایی اشکالات و معایب درون سازمانی و ارائه پیشنهادات برای رفع آن و نهایتاً رصد و پیگیری موفقیت سازمان سپاه در انجام رسالت‌ها و مأموریت‌های خودش است.

وی ادامه داد: پس این رسالت اشراف فرماندهی اینگونه است و خیلی مهم است که شما مطلع باشید که حضرت آقا این خواسته را از دولت جمهوری اسلامی هم داشتند، به گونه‌ای که در سال ۱۴۰۰ در دولت مرحوم شهید رئیسی و در اولین دیدار خودشان با آن دولت، مقام معظم رهبری به دولت توصیه‌هایی فرمودند که از جمله ایجاد مفهوم در دولت و پیگیری تحقق این سه مفهوم اقتدار دولتی، انسجام دولتی و اشراف دولتی بود.
دبیر چهاردهمین جشنواره مالک اشتر اظهار کرد: این سه خواسته را مقام معظم رهبری از دولت وقت بیان کرده و مطالبه کردند. به نظر می‌رسد چنانچه در کشور و در دستگاه‌های اجرایی چنانچه یک سازوکار اشرافی وجود داشته باشد، وضعیت کشور خیلی بهتر اداره خواهد شد و ما می‌تونیم به یک انسجام و به یک پیش‌روندگی و موفقیت بهتری در کشور دست یابیم.

وی بیان کرد: متأسفانه بخش‌هایی از فرامین و تدابیر مقام معظم رهبری در کشور بر زمین مانده که از جمله سیاست‌های اصل ۴۴ و امثال اینها است که خود معظم له هم به آن اشاره کردند که اگر آنها یک چارچوب پیگیری داشتند و یک یک ساز و کار پیگیری در درون دستگاه‌های اجرایی و عمومی برای آن‌ایجاد شده بود، قطعاً موفقیت‌ها بیش از این چیزی بود که امروز کشور با آن مواجه است.

در حال تکمیل