به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، در دومین روز از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر چهار فیلم ترک عمیق، افسانه سپهر، صنم و آنتیک در سینمای رسانه ها در برج میلاد برای خبرنگاران و منتقدان به روی پرده می روند. همچنین «افسانه سپهر» نخستین فیلم پویانمایی است که امروز به نمایش درمی آید.
ترک عمیق
فیلم سینمایی «ترک عمیق» اولین تجربه سینمایی آرمان زرینکوب در مقام کارگردان و تهیهکنندگی محسن چگینی است که در آن، بازیگرانی، چون رضا بابک، بابک انصاری، حمید رشید و گلچهره سجادیه ایفای نقش دارند.
داستان فیلم «ترک عمیق» درباره مردی به نام محمود است که از بیمارستان اعصاب و روان مرخص میشود. فخری- همسرش- قبل از رسیدن او به در و پنجره قفل میزند. با آمدن محمود به خانه، با ورود نفر سوم رازهای تاریک فاش میشود ...
آرمان زرینکوب که تا پیش از این در مقام تهیهکننده شناخته شده بود و از او سریال «ستایش» را به یاد دارید، اولین تجربه کارگردانیاش را به چهل و سومین جشنواره فیلم فجر آورده است؛ البته این فیلم، با عنوان «میرجاوه» پروانه ساخت گرفته بود که در چهلمین جشنواره فیلم فجر نیز از سوی هیئت انتخاب به دلیل ناقص بودن فیلم رد شد. همچنین، این فیلم در جشنواره فیلم آسیایی بارسلون و جشنواره فیلم داکا حضور داشته است و از این بابت میتوان گفت حضور این فیلم یک خرق عادت در ادوار مختلف جشنواره فیلم فجر است.
زرینکوب کارگردان «ترک عمیق» که این فیلم را در شرایط کرونایی و دشوار سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ ساخته، در مصاحبهای با خبرنگار مهر درباره این فیلم توضیح داده بود: این فیلم، فیلمی اجتماعی است و یک موضوع روانشناسانه دارد، یعنی تقریباً میتواند سایکودرام باشد. فضایی دارد که ناخواسته با ورود آدمی تبدیل به فضایی عجیب و غریب و در نهایت منجر به بازگشایی اتفاقی میشود که سالها پیش دفن شده بود.
افسانه سپهر
پویانمایی «افسانه سپهر» به کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محرابی و تهیهکنندگی مهدی جعفریجوزانی ساخته شده است.
این پویانمایی دومین اثر بلند تیم مهواست که سال گذشته با پویانمایی «شمشیر و اندوه» در فجر چهل و دوم حضور داشته است و امسال با افسانه سپهر، در روز دوم جشنواره سفر قهرمانی سپهر و بابو را روایت میکنند.
در خلاصه داستان افسانه سپهر، آمده است: «هر افسانهای یک قهرمان نیاز دارد...»
سرپرست جان بخشی صداهای این افسانه را سپهر ترابی برعهده داشته است و کاظم سیاحی، اکبر منانی، شایان شامبیاتی، سعید مقدم منش، اعظم دلبری، محمد لقمانیان، پارسا کجوری، هستی صلاح آن را همراهی کردهاند.
صنم
فیلم سینمایی «صنم» در سانس سوم روز دوم جشنواره در برج میلاد نمایش داده میشود.
فیلم سینمایی «صنم» به کارگردانی شهره رحیمزاده و تهیهکنندگی مرتضی شایسته از ساعت ۱۶ و در سانس سوم دومین روز از نمایش فیلمهای جشنواره در برج میلاد برای اهالی رسانه به نمایش درمیآید.
فیلم سینمایی «صنم» به عنوان یکی از آثار خارج از مسابقه جشنواره، روز شنبه ۱۳ بهمن و در سانس سوم به جای فیلم «زمانی در ابدیت» که پیش از این از جدول برنامههای جشنواره حذف شده بود روی پرده میرود.
فیلم سینمایی صنم، بر اساس وقایع آتش سوزی هایقر در شهرستان فیروزآباد فارس به نویسندگی، کارگردانی و بازیگری شهره رحیم زاده ساخته شد.
آنتیک
فیلم سینمایی «آنتیک» به کارگردانی هادی نائیجی و تهیهکنندگی محمود بابایی است که نیمه نخست امسال در سکوت خبری مقابل دوربین رفت. این فیلم قصه خود را با زوج پژمان جمشیدی و بیژن بنفشهخواه روایت میکند که پیش از این در کمدی سیاه «صبحانه با زرافهها» به کارگردانی سروش صحت در کنار یکدیگر حضور داشتند.
هادی نائیجی کارگردان فیلم سینمایی «آنتیک»، پیش از این با ساخت فیلمهایی، چون «هیهات» و «حق سکوت» در سینمای اجتماعی و دینی فعالیت داشته، همچنین محمود بابایی تهیهکننده جوان این فیلم کمدی نیز پیش از این، آثاری، چون «بدون قرار قبلی» و «بعد از رفتن» را در کارنامه خود دارد. بر این اساس، با توجه به سابقه و دغدغه سازندگان این اثر، میتوان حدس زد که این فیلم سینمایی احتمالاً با نگاه و قصهای متفاوت تولید شده است.
«آنتیک» که قصه آن در دل تاریخ معاصر ایران میگذرد، به سراغ یک سوژه ملتهب رفته است. این فیلم درباره دو دلهدزد است که گذرشان به یک امامزاده میافتد و تصمیم میگیرند با تأسیس امامزادهای قلابی پولوپلهای به جیب بزنند. در خلاصه داستان «آنتیک» آمده است: «انقلاب شده و کاسبی اِبی و وَلی، آنتیک بازهای قبل انقلاب کساد است، اما در باز ضریح پر از پول یک امامزاده، مسیر زندگیشان را تغییر میدهد.»
امیر نوروزی، غلامرضا نیکخواه، فرزین محدث، علی باقری، مجتبی شفیعی، هادی افتخارزاده، آرش نوذری، لادن ژافهوند، یدالله شادمانی، رحمان باقریان و … با معرفی مهدی قربانی بازیگران اصلی هستند که در کنار پژمان جمشیدی، بیژن بنفشهخواه، ستاره پسیانی و آناهیتا افشار در «آنتیک» ایفای نقش کردهاند.