ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلالاحمر در همایش مدیران ستادی و عامل استانهای جمعیت هلال احمر کشور که صبح امروز (5 بهمن 1403) در بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی در مشهد برگزار شد، خاطرنشان کرد: بایستی آینده پژوهشی کنیم تا بتوانیم شناختی از آینده داشته باشیم و بر اساس آن برنامهریزی کنیم. هر مسئولی باید بداند مسیر آینده اش چیست تا بر اساس آن برنامهریزی کند در غیر این صورت محکوم به شکست است. مدیر کسی است که بتواند تغییرات راهبردی بر اساس اهداف سازمانی ایجاد کند.
کولیوند گفت: تصمیم امروز ما، آینده ما را میسازد. امروز جوامع در حال کوچک شدن و در مقابل جوامع مجازی در حال بزرگ شدن هستند، در این شرایط از قدرت نرم و شبکههای مجازی غیردولتی که مزیتی برای هلال احمر است، بایستی خوب استفاده کنیم. در این مسیر باید از هوش مصنوعی و آینده پژوهی بهرهمند شویم.
رئیس جمعیت هلالاحمر گفت: بر اساس چشمانداز جمعیت هلال احمر، ما در 10 سال آینده جمعیتی با ایمان و امید، چابک، خلاق، هوشمند و دانشبنیان، همراه مردم خصوصا در سختترین شرایط و سرآمد در منطقه و جهان خواهیم بود.
وی افزود: برای تحقق این موضوع، ارزشهای بنیادی و دینی، حفظ کرامت و احترام به حقوق تمام انسانها و تکریم ذینفعان، تعهد به ارزشهای اخلاقی و دینی، تقویت روحیه مردمی و مشارکت عمومی، یادگیری و بهبود مستمر آموزش و ارتقاء سطح خدمات، بهرهگیری از ظرفیت نخبگان، همکاری و تعامل نزدیک با دستگاهها و نهادهای مسئول، رعایت عدالت، شفافیت، پاسخگویی و مسئولیت پذیری، تکریم کارکنان، امدادگران و داوطلبان و تقویت ایمان و امید و قانون مداری به عنوان ارزشهای بنیادین جمعیت هلال احمر، در دستور کار قرار خواهد داشت.
رئیس جمعیت هلالاحمر با اشاره به شاخصهای راهبردی هلالاحمر، این شاخصها را شامل ارتقای فرهنگ دینی و اخلاقی و افزایش اعتماد عمومی، ارتقای دانایی و توانایی نیروی انسانی هلالاحمر، ارزیابی و ارزشیابی مستمر صلاحیتها، توسعه خدمات رفاهی، ارتقای سطح فناوری و دانش فنی جمعیت، تقویت انسجام درونی، مشارکتهای مردمی و توسعه شبکه خیرین،، ارتقای سرعت و کیفیت در ارائه خدمات و استفاده از ظرفیتها و مولدسازی داراییها، عنوان کرد.
کولیوند با بیان این که گاه از داشتههای خود غفلت میکنیم، خواستار توجه مدیران جمعیت هلال احمر به دستاوردهای این جمعیت شد.
وی با تاکید بر آینده پژوهی به عنوان جستاری از آینده و ایجاد تحولات بنیادی خاطرنشان کرد: هر مسئولی باید راه آینده را بشناسد و با درک از آینده، در راستای اهداف سازمانی خود راهی ایجاد کند. مدیر باید برای تغییرات آینده برنامه داشته باشد و در غیر این صورت محکوم به شکست است.
کولیوند همچنین بر استفاده از ظرفیت رسانهها، شبکهسازی، قدرت نرم و بهرهگیری از تشکلها و مجموعههای غیر دولتی و مردمی در راستای نیل به اهداف این جمعیت، تاکید کرد.
انتهای پیام/