تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اجتماعی
لینک : econews.ir/5x3904235
شناسه : 3904235
تاریخ :
راه‌اندازی خوشه تخصصی هوش مصنوعی و IT در دانشگاه شهید بهشتی اقتصاد ایران: رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی گفت: هم‌اکنون ۱۷ شرکت بزرگ در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی مستقر هستند که در قالب یک خوشه تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی فعالیت می‌کنند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار اجتماعی -

فریبرز مسعودی؛ رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: در راستای اهداف استراتژیک صندوق نوآوری و شکوفایی که حوزه‌های هوش مصنوعی، زیست‌فناوری و سایر زمینه‌های فناورانه را شامل می‌شود، دو حوزه هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات را به عنوان اولویت‌های خود قرار داده و بر روی آنها کار کرده‌ایم.

مسعودی گفت: هم‌اکنون 17 شرکت بزرگ در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی مستقر هستند که در قالب یک خوشه تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی فعالیت می‌کنند. شرکت‌هایی مانند تپسی، اسنپ، دیوار و دیجی‌کالا در این خوشه تخصصی حضور دارند و با همکاری یکدیگر به دنبال ایجاد تعامل و توسعه فعالیت‌های فناورانه در این زمینه هستند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی افزود: راه‌اندازی خوشه تخصصی فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی در دانشگاه شهید بهشتی فرصتی را فراهم کرده تا شرکت‌های مستقر بتوانند از تسهیلات موجود به بهترین نحو استفاده کنند.

وی ادامه داد: خوشه‌های تخصصی به این معنا هستند که شرکت‌ها در یک حوزه مشخص گرد هم آمده و از طریق هم‌افزایی، تعامل و ارائه خدمات متقابل، مسیر توسعه را هموارتر کنند. همچنین این شرکت‌ها در زمینه جذب منابع مالی، توسعه کسب‌وکار و ارائه خدمات نوآورانه همکاری‌های متقابلی خواهند داشت.

مسعودی در ادامه با اشاره به شعار سال مبنی بر "جهش تولید با مشارکت مردم" گفت: اگرچه در حوزه فناوری، شرکت‌های بزرگ و وزارتخانه‌ها نقش مهمی ایفا می‌کنند، اما برای تحقق این شعار باید به سمت تعاونی‌ها، اتحادیه‌ها و انجمن‌های صنفی حرکت کنیم.

وی گفت: به همین منظور، پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در زمینه طلا و جواهر نیز اقدام به راه‌اندازی یک مرکز فوق تخصصی گوهرشناسی و فلزات گرانبها کرده است. این مرکز با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ایجاد شده و تفاهم‌نامه همکاری با مجموعه طلای زر شوران نیز در راستای استفاده از ظرفیت‌های ماده 11 قانون جهش دانش‌بنیان به امضا رسیده است.

انتهای پیام/