تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3903764
شناسه : 3903764
تاریخ :
والدین بر مهارت فرزندپروری تسلط داشته باشند اقتصاد ایران: شهرکرد-رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شهرکرد بر ضرورت تسلط والدین بر مهارت‌های فرزندپروری تأکید کرد و افزود: برخی والدین مهارت‌های ارتباط مؤثر خاصه با نوجوانان را ندارند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین داوری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شهرکرد امروز پنجشنبه در مراسم تجلیل از مدیران مدارس آموزش و پرورش استان پیشگام در امور تبلیغی و دینی با برگزاری گفتمان‌های دینی در مدارس با حضور مبلغان تخصصی با اشاره به فعالیت میزهای تخصصی حوزه علمیه در حیطه‌های مختلف فقه و اصول، حجاب و عفاف، احکام و عقاید، رشته‌های مختلف علوم انسانی، سبک زندگی اسلامی و خاصه مشاوره و روانشناسی…، اظهار کرد: هر طلبه پیش از ورود به این میزهای تخصصی استعداد سنجی شود و پس از دریافت کد مشاوره می‌تواند فعالیت کند.

وی با ذکر اینکه طی این سازو کار مراکز مشاوره حوزه علمیه ذیل عنوان «سماح» در سراسر کشور فعالیت می‌کنند، ادامه داد: این مراکز از کارآمدی بالایی برخوردارند که معمولاً از کارشناسان این مراکز به مدارس آموزش و پرورش دعوت می‌شوند و در حیطه‌های مختلف به دانش‌آموزان کمک می‌کنند که تسلط مبلغان به مباحث تخصصی کاملاً برای ما محرز شده است.

داوری بیان کرد: هدف از اعزام این مبلغان متخصص به مدارس آموزش و پرورش، تشکیل سه ضلعی «والدین، مدیران و مربیان مدارس و دانش‌آموزان» است. هر مبلغ که در مدارس حضور می‌یافت هماهنگی برای برگزاری یک جلسه با والدین نیز انجام می‌گرفت و در این چهار ماه بالغ بر ۱۵ هزار ارتباط مبلغان با دانش‌آموزان مدارس استان شکل گرفت.

این مدرس حوزه و دانشگاه تصریح کرد: برای ادامه کار باید دقت داشته باشیم که در کنار نیاز دانش‌آموزان، والدین آنان نیز نیازهایی دارند؛ متأسفانه خودآگاهی، عزت نفس و اعتماد به نفس برخی دانش‌آموزان پایین بوده و مهارت‌های زندگی را بلد نیستند و مصداق این موضوع، همسو شدن این دست دانش‌آموزان با جریان فتنه و آشوب در سال‌های گذشته است زیرا نوجوانان ما تفکر نقاد را نمی‌شناسند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شهرکرد یادآور شد: نبود تعامل صحیح دانش‌آموزان با والدین نقطه ضعف دیگری است که مشهود بوده و در خانواده‌ها تعامل‌ها جای خود را به تعارض‌ها داده است و فضای‌تربیتی نهاد خانواده دچار مشکل شده است.

داوری عدم شناسایی استعدادهای تحصیلی دانش‌آموزان را یکی دیگر از معضل‌ها دانست ادامه داد: تشخیص صحیح استعدادها بسیار مهم است و شاهد نقص‌هایی در آزمون‌های غربالگری و هدایت تحصیلی هستیم.

وی بیان کرد: مشاورانی که در مدارس فعالیت دارند باید در زمینه نوجوانی صاحب ایده و تخصص باشند و ما اعلام آمادگی می‌کنیم که از کارشناسان امر در شهر مقدس قم برای این مهم دعوت کنیم و مدارسی که اعلام کنند، این اقدام را در دستور کار قرار می‌دهیم.

داوری بر ضرورت تسلط والدین بر مهارت‌های فرزندپروری تأکید کرد و افزود: برخی والدین مهارت‌های ارتباط مؤثر خاصه با نوجوانان را ندارند و لذا در قبال برخی رفتارهای نوجوانان نظیر بی‌نظمی و … تعارض ایجاد می‌شود.

وی در پایان بر پرهیز از سوق دادن نوجوانان به آفت کمال گرایی تأکید کرد و گفت: اگر نوجوانان مهارت‌های زندگی را یاد بگیرند، کیفیت زندگی آنها در آینده در هر شغل و حرفه و جایگاهی مطلوب خواهد بود.