تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : صفحات
لینک : econews.ir/5x3903737
شناسه : 3903737
تاریخ :
نقشه صهیونیست‌ها برای تثبیت اشغالگری در جنوب لبنان اقتصاد ایران: با نزدیک شدن به پایان مهلت ۶۰ روزه مقرر در توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، منابع رسمی این رژیم اعلام کردند که ارتش اسرائیل قصد دارد بعد از پایان دوره ۶۰ روزه در چند نقطه در جنوب لبنان بماند و نتانیاهو هم از ترامپ چنین درخواستی دارد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، با نزدیک شدن به پایان مهلت 60 روزه مقرر در توافق آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی که طبق آن باید نیروهای اشغالگر اسرائیلی به طور کامل از جنوب لبنان خارج شوند، منابع عبری گزارش‌هایی منتشر کردند مبنی بر اینکه ارتش اسرائیل قصد دارد بعد از پایان این دوره هم در جنوب لبنان بماند.

نقشه صهیونیست‌ها برای ماندن در جنوب لبنان بعد از پایان مهلت 60 روزه

در این زمینه، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی شب گذشته به بیانیه‌های ارتش اشغالگر اشاره و اعلام کرد: در حالی که قرار است مهلت 60 روزه مقرر در توافق آتش بس طی 72 ساعت آینده به پایان برسد، ارتش اسرائیل عقب نشینی خود را از جنوب لبنان تکمیل نخواهد کرد.

این نهاد رسمی رژیم اشغالگر گزارش داد که نمایندگان ارتش اسرائیل اخیراً نشستی غیر علنی با اعضای کمیته خارجی در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) داشته‌اند و در این نشست تاکید کردند که ارتش نمی‌تواند در مهلت تعیین شده، از تمام جنوب لبنان عقب نشینی کند.

بر اساس این گزارش، «اوری گوردین» فرمانده منطقه شمالی در ارتش اسرائیل در نشست مذکور که تاریخ آن ذکر نشده است، گفت: تصویر وضعیت مناطق مرزی کاملاً تیره است.

درخواست نتانیاهو از ترامپ برای تثبیت اشغالگری اسرائیل در لبنان

در حالی که رژیم اشغالگر طی 57 روز گذشته از زمان آغاز آتش بس بیش از 600 بار این توافق را نقض کرده، اوری گوردین مدعی شد حزب الله آتش بس را نقض و ارتش لبنان هم به آن کمک می‌کند!

شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این زمینه گزارش داد که اسرائیل از دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور جدید آمریکا خواسته تا ارتش اسرائیل 5 نقطه نظامی را در جنوب لبنان حفظ کند. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل هم از ترامپ خواسته که برخلاف توافق آتش بس که شامل خروج ارتش اسرائیل از لبنان می‌شود، با ماندن ارتش اسرائیل در جنوب لبنان موافقت کند.

از طرف دیگر، «گدون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در دیداری که روز چهارشنبه با «هنیس پلاسخارت» هماهنگ کننده سازمان ملل در لبنان که اکنون به اراضی اشغالی فلسطین سفر کرده است، داشت، مدعی شد که تل آویو کاملا به توافق آتش بس در لبنان متعهد بوده است و مصمم به ادامه این روند است!

این مقام صهیونیست در دیدار مذکور گفت که با پایان مهلت مقرر در آتش بس و رسیدن زمان عقب نشینی اسرائیل از جنوب لبنان، باید این عقب نشینی مطابق با نیازهای امنیتی اسرائیل به شکل تدریجی انجام شود.

از 27 نوامبر 2024 آتش بسی شکننده میان لبنان و رژیم صهیونیستی حاکم شد که قرار بود تا پایان مهلت 60 روزه مقرر در توافق آتش بس یعنی تا کمتر از سه روز دیگر، نیروهای اشغالگر اسرائیلی به طور کامل از جنوب لبنان عقب نشینی کنند و عملیات‌های متقابل هم در این مدت میان دو طرف متوقف گردد. اما رژیم صهیونیستی از همان روزهای اول به مفاد توافق پایبند نبود و تاکنون بیش از 600 بار توافق آتش بس را با انجام تجاوزات مستمر و به شهادت رساندن ده‌ها شهروند لبنانی نقض کرده است.

طبق مفاد توافق آتش بس، اشغالگران صهیونیست موظفند به تدریج طی یک دوره 60 روزه که به زودی به پایان می‌رسد از مناطقی که طی جنگ در جنوب لبنان اشغال کرده بودند، عقب نشینی کنند و ارتش و نیروهای امنیتی لبنان در امتداد مرزها با فلسطین اشغالی و جنوب لبنان مستقر شوند. اما اکنون در آستانه پایان مهلت 60 روزه، آنگونه که از مواضع مقامات و نهادهای صهیونیستی پیداست، این رژیم قصد ماندن در جنوب لبنان را دارد.

طی این مدت، حزب الله یک عملیات در قالب پیام هشدار علیه یک مرکز نظامی رژیم صهیونیستی در پاسخ به نقض مکرر آتش بس توسط این رژیم انجام داد و برای اینکه بهانه دست طرف‌های غربگرا و همچنین نهادهای بین‌المللی ندهد، اجازه داد همانگونه که در توافق آتش بس آمده بود، در این دو ماه دولت لبنان و کمیته ناظر بر اجرای آتش بس که فرانسه و آمریکا عضو اصلی آن هستند، مسئولیت مقابله با تجاوزات صهیونیست‌ها را بر عهده بگیرند؛ مسئولیتی که طرف‌های مذکور عملاً در آن شکست خوردند.

مقامات حزب الله تاکید کرده‌اند که بعد از پایان دوره 60 روزه نظامیان صهیونیست در جنوب لبنان اشغالگر محسوب می‌شوند و مقاومت راهبرد مناسبی برای مقابله با آنها اتخاذ خواهد کرد.

در جریان تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان از 8 اکتبر 2023 بیش از 4000 نفر در این کشور به شهادت رسیده و نزدیک به 17 هزار نفر هم زخمی شدند که اغلب آنها مانند قربانیان غزه، زن و کودک بودند. یک میلیون و چهارصد هزار نفر هم در لبنان آواره شدند و بیشترین تعداد قربانیان و آوارگان بعد از تشدید تجاوزات رژیم اشغالگر به لبنان از 23 سپتامبر 2024 به ویژه بعد از جنایت انفجار پیجرها به ثبت رسید.

انتهای پیام/