تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : سبک زندگی
لینک : econews.ir/5x3903587
شناسه : 3903587
تاریخ :
تصاویر خیره‌کننده‌ از خورشید گرفتگی در فضا اقتصاد ایران: ماموریت بلو گوست یا شبح آبی (Blue Ghost) شرکت فضایی فایرفلای (Firefly Aerospace) که در اوایل این ماه برای ماموریتی به ماه پرتاب شد، ویدئوی خیره کننده‌ای از خورشید گرفتگی زمین از منظر فضا ثبت کرده است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

ایسنا: ماموریت بلو گوست یا شبح آبی (Blue Ghost) شرکت فضایی فایرفلای (Firefly Aerospace) که در اوایل این ماه برای ماموریتی به ماه پرتاب شد، ویدئوی خیره کننده‌ای از خورشید گرفتگی زمین از منظر فضا ثبت کرده است.

فرودگر بلو گوست در حال حاضر در مدار زمین است و مسیر خود را تنظیم می‌کند تا بتواند طی چند هفته آینده به سمت ماه حرکت کند. و در حالی که در مدار حضور دارد با استفاده از ابزارهای علمی خود، داده‌ها را جمع آوری کرده و سیستم ارتباطی خود را آزمایش می‌کند. شرکت فضایی فایرفلای می‌گوید: پنج روز از ماموریت ما گذشته و ما ۲۲۰ هزار مایل را طی کرده‌ایم در حالی که ۱.۴ گیگابایت داده را دانلود کرده‌ایم! راه طولانی در پیش است، اما هدایت‌گران گوست ما در حال حاضر کارهای زیادی انجام داده‌اند!

به نقل از دیجیتال‌ترندز، این شرکت همچنین اولین تصویر از فرودگر خود در فضا را به اشتراک گذاشت که برخی از شش محموله ناسا را ‌که در آن هستند نشان می‌دهد. از جمله آنها می‌توان به یک ابزار اشعه ایکس به نام لکسی (LEXI) که در طول موج اشعه ایکس به مغناطیس‌سپهر زمین از روی ماه نگاه می‌کند، اشاره کرد.

1

علاوه بر این، فایرفلای همچنین تایید کرد که سیگنالی را از آزمایش ناسا و آژانس فضایی ایتالیا به نام آزمایش گیرنده GNSS قمری دریافت کرده است. این محموله توانست از فاصله ۲۰۵ هزار مایلی با سیستم ماهواره‌ای جهانی اینجا روی زمین ارتباط برقرار کند که یک رکورد جدید است.

ناسا درباره این دستاورد نوشت: این دستاورد نشان می‌دهد که صورت‌های فلکی GNSS مبتنی بر زمین می‌توانند برای ناوبری در نزدیک به ۹۰ درصد فاصله تا ماه استفاده شوند. همچنین قدرت استفاده از چند صورت فلکی GNSS مانند جی‌پی‌اس (GPS) و  گالیله (Galileo) را برای انجام ناوبری نشان می‌دهد.

اکنون، بلو گوست یا شبح آبی پیش از انجام یک سفر چهار روزه به ماه، با هدف ورود به مدار ماه در اوایل ماه مارس، به گردش ۲۵ روزه خود در مدار زمین ادامه خواهد داد.

پخش-نشدن-ویدئو

پ