تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصادی
لینک : econews.ir/5x3902734
شناسه : 3902734
تاریخ :
تقویت همکاری‌های بین‌ سازمانی برای ایجاد امنیت غذایی اقتصاد ایران: کمیسیون تخصصی کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی به منظور تقویت همکاری‌های بین‌سازمانی و ارتقای دانش و فناوری در حوزه‌های کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی برگزار شد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرگزاری مهر، کمیسیون تخصصی کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی با حضور غلامرضا گل‌محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) به عنوان نماینده وزارت جهاد کشاورزی، به منظور تقویت همکاری‌های بین‌سازمانی و ارتقای دانش و فناوری در حوزه‌های کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی برگزار شد.

وی در این جلسه با اشاره به اهمیت همکاری و همفکری بین نهادهای مختلف، تأکید کرد: ما اعتقاد داریم که همدلی و همراهی بین تمامی ذی‌نفعان در این حوزه‌ها ضروری است و این موضوع تنها یک شعار نیست، بلکه در عمل نیز به آن پایبند هستیم.

وی با بیان اینکه دو سند مهم برنامه هفتم توسعه و سند دانش‌بنیان امنیت غذایی، مبنای کار شورا در حوزه‌های کشاورزی، آب و منابع طبیعی است، افزود: این اسناد تمامی مسائل مرتبط با فراهمی، دسترسی، سلامت و تاب‌آوری در حوزه‌های منابع طبیعی و پایه را پوشش داده‌اند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین بیان کرد: با دریافت اطلاعات کامل و همفکری بیشتر در جلسات آینده، برنامه‌ریزی دقیق‌تری را انجام خواهیم داد و در این بین، برنامه هفتم توسعه و سند دانش‌بنیان امنیت غذایی به عنوان پایه‌های اصلی فعالیت‌های ما در این حوزه‌ها مورد توجه قرار خواهند گرفت.

وی با تاکید بر استفاده از تجربیات گذشته و تعیین چارچوب عملیاتی برای طرح‌ها در کمیسیون در راستای بهره‌گیری از تجربیات و طرح‌های قبلی، گفت: برنامه‌ها و طرح‌های قبلی یک بار دیگر برای اعضا ارسال شود تا مورد بررسی قرار گیرد.

گل‌محمدی اضافه کرد: اگر نقطه نظر جدیدی وجود دارد، می‌توانیم در جلسات بعدی ارائه دهیم و به طرح‌ها اضافه کنیم. همچنین معتقدم باید برای طرح‌های موجود یک چارچوب عملیاتی تعیین کنیم و با تنظیم جدول زمانی مشخص، در بازه‌های یک ماهه، ۲ ماهه، ۳ ماهه یا ۶ ماهه، گزارش‌هایی ارائه دهیم تا روند پیشرفت هر طرح به‌وضوح مشخص شود.

وی ادامه داد: این گزارش‌ها می‌توانند در جلسات بعدی بررسی شوند تا میزان پیشرفت طرح‌ها ارزیابی شود. اگر چارچوب مشخصی برای این پروژه‌ها تعیین کنیم و ددلاین‌های دقیقی داشته باشیم، می‌توانیم به صورت منسجم‌تری حرکت کنیم. این رویکرد بسیار بهتر از آن است که پس از یک یا دو سال، به نقطه‌ای برسیم و مجدداً منتقد خود باشیم.

رئیس سازمان تات ابراز امیدواری کرد: اعضای این کمیسیون با همکاری و همفکری بیشتر بتوانند به اهداف تعیین شده در حوزه‌های کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی دست یابند.

گفتنی است، این جلسه با هدف تقویت همکاری‌های بین‌سازمانی و ارتقای دانش و فناوری در حوزه‌های مذکور برگزار شد و برنامه‌ریزی برای جلسات آینده نیز در دستور کار قرار گرفت.