تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3901328
شناسه : 3901328
تاریخ :
هوش مصنوعی بر رشد اقتصادی می‌تواند تاثیرگذار باشد اقتصاد ایران: قم- پژوهشگر پژوهشکده علوم و فرهنگ اسلامی گفت: هوش مصنوعی می‌تواند بر رشد اقتصادی و بهبود وضعیت عدالت اجتماعی اثر گذار باشد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود صالحی رزوه پیش از ظهر سه شنبه در نشست «هم اندیشی عدالت پژوهان» که در سالن جلسات همایش‌های بین‌المللی غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار کرد: عمدتاً بحث نابرابری در اقتصاد دانش بنیان و اثر آن بر فناوری در جامعه مطرح است که این مسئله بایستی با ارائه نظریات راهبری مرتفع بشوند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه در طول تاریخ تغییرات فناوری توانسته اثرات مثبتی بر رشد اقتصادی داشته باشد، ابراز کرد: ماهیت تغییرات فناوری می‌تواند به صورت خودکار اقدام به عمل کند و تکنولوژی امروز تا حدی پیشرفت داشته که بخشی از فعالیت‌ها توسط ربات انجام می‌شود.

وی بیان کرد: اگر فناوری به شکل خودکار و هوشمند اقدام به عمل کنند، به تدریج موجب حذف نیروی انسانی می‌شود که از این تهدید باید به عنوان یک فرصت نگاه کرد و با بهره گیری از بستر فناوری به نحو مدیریت شده به ترقی و تعالی جامعه کمک کرد.

صالحی رزوه گفت: هوش مصنوعی امروز با شتاب غیر قابل توصیفی در حال توسعه و پیشرفت است و امروز نیز در برخی صنایع از این فناوری بهره گیری می‌شود و این پدیده تمام جنبه‌های زندگی بشر را تحت تأثیر خود قرار داده است.

پژوهشگر گروه مطالعات عدالت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان اینکه هوش مصنوعی بر رشد اقتصادی می‌تواند اثر گذار باشد، افزود: تعریف الگوریتم مدیریت شده برای هوش مصنوعی بسیار حائز اهمیت است چراکه این فناوری با عمل پردازش موجب اصلاح سازی و ترقی و حتی تخمین سرانه‌ها در برخی مسائل می‌شود.

وی ادامه داد: داده‌های هوش مصنوعی می‌تواند موجب بروز تبعیض‌ها و تهدیداتی بر علیه گروه‌های خاصی شود و از این جهت طراحی الگوریتم‌های مدیریت شده برای آن بسیار حائز است.

صالحی رزوه خاطرنشان کرد: برای بهبود وضعیت عدالت اجتماعی نیز می‌توان از بستر هوش مصنوعی بهره گیری کرد و می‌توان به عنوان یک دستیار در کنار انسان به فعالیت بپردازد.