ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، حسین محمودی فر اظهار کرد: از ۵۲ اثر ثبت شده در سامانه، پس از غربالگری اولیه توسط دبیر و کارشناس استان مرکزی، تعداد ۲۷ اثر با موضوع هدایای فرهنگی و در موضوعاتی همچون عروسک، اسباب بازی، نوشت افزار طراحی شخصیت و کارکتر، حائز شرکت در نهمین دوره جشنواره جایزه فیروزه شدند.
وی بیان کرد: از این تعداد در بخش هدایای فرهنگی ۱۸ اثر، عروسک و طراحی شخصیت ۶ اثر در بخش نوشت افزار یک اثر و بخش اسباب بازی نیز ۲ اثر ارسال شد که پس از داوری استانی ۶ اثر به مرحله کشوری راه یافتند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، کاربردی بودن اثر در عین زیبا شناسی و داشتن بار فرهنگی و توجه به اشاعه تاریخ و زیست بوم منطقه را در انتخاب آثار برگزیده مهم عنوان کرد و افزود: آثار منتخب برگرفته از ویژگیهای فرهنگی استان مرکزی است که بیشتر در بخش آرایههای وابسته به معماری و خاصه معماری مذهبی اخذ شده است.
محمودی فر اضافه کرد: داورانی که برای این جشنواره دعوت شدند دارای مدارک مرتبط فرهنگی و هنری، سابقه تدریس در دانشگاه و سابقه مؤثری در حوزههای فرهنگی و هنری دارند.
وی بیان کرد: از جمله فعالیتهای آنها، داوری چند دوره مسابقات مهر اصالت ملی و مهر اصالت جهانی در استان و منطقه، داوری بیش از ۲۰ مسابقه ملی و استانی، سابقه مسئولیت اجرایی در دستگاههای فرهنگی و هنری و اجتماعی استان مرکزی (میراث فرهنگی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان)، کسب رتبههای برگزیده در جشنوارههای مختلف هنری، فرهنگی، نمایشی در استان و کشور و همچنین ۱۴۰ اثر توسط آنها ثبت ملی و ۱۴ اثر ثبت جهانی شده است و نیز داور ۵ دوره جشنواره فجر صنایع دستی در استان مرکزی بودهاند.