ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
خبرگزاری مهر، گروه استانها - علی ستاری: تاریخ پرفراز و نشیب اسلام شخصیتهای برجستهای را به خود دیده است، شخصیتهایی که هر کدام به نحوی در حفظ و اعتلای اسلام ناب محمدی (ص) نقش بسزایی داشتهاند و رشادتها و مجاهدتهای آنها باعث شده است که امروز همه ما برای «مسلمان بودن» خود مدیون این شخصیتها باشیم.
یکی از برجستهترین بانوان تاریخ اسلام، حضرت زینب سلام الله علیها است، گر چه حضرت زینب سلام الله علیها در حادثه عاشورا به شهادت نرسید اما مأموریتی که این بانوی بزرگوار بر عهده گرفت به مراتب سختتر و جانکاهتر از میدان جنگ سخت بود.
حضرت زینب سلام الله علیها در کنار اینکه باید تلاش میکرد تا جان امام معصوم «امام سجاد علیه السلام» حفظ کند باید در جبههای دیگر با تحریف سنگین حقایق نیز مقابله میکرد و همزمان در سنگر دیگری برای بیداری مسلمانان تلاش میکرد.
یقین بدانید که اگر حضرت زینب سلام الله علیها در مأموریت سخت و سنگین خود به موفقیت نرسیده بود امروز ما نیز در دچار تردیدهایی برای جهت گیری، حتی برای اقامه نماز بودیم و معلوم نبود قبلههایمان رو به خانه خدا میماند یا امروز مانند برخی جریانهای سلفی باید به سمت رژیم صهیونیستی تعظیم میکردیم.
جهاد سخت و ترکیبی حضرت زینب سلام الله علیها موجب شد که موجی از بیداری در جامعه اسلامی آغاز شود و به تعبیر رهبر معظم انقلاب خطبه آتشین حضرت در کوفه زمینه قیامهای بعدی بر علیه بنیامیه را فراهم آورد.
کربلا در کربلا میماند اگر زینب نبود...
دین اسلام بزرگترین دستاورد کل انبیا در طول تاریخ است که ارزش افزوده مسلمانی آن نصیب ما شده است، به تعبیر عارف دل سوخته قرن، حضرت امام خمینی (ره) «این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است» بنابراین در تکمیل بیان مبارک امام، باید بگوییم که این زینب کبری سلام الله علیها است که محرم و صفر را زنده نگه داشت، در تأثیر کار حضرت زینب سلام الله علیها همین بس که ایشان با کار فرهنگی و جهاد تبیین کاری کردند که در کمتر از ۴۰ روز قاتلان سیدالشهدا علیهالسلام مجبور شوند برای وی مراسم عزاداری برگزار کنند.
حضرت زینب سلام الله علیها مکتب عاشورا را برای عموم «همه فهم» کرد و دربهای این دانشگاه بزرگ را به روی همگان باز کرد، بنابراین باید بگوییم که کربلا در کربلا میماند اگر زینب نبود...
حضرت زینب سلام الله علیها الگویی تمام عیار برای مردم
حجتالاسلام والمسلمین محمد خانجانی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پارسیان، در گفتگو با خبرنگار مهر با محور قرار دادن شخصیت بینظیر حضرت زینب کبری (س)، این بانوی بزرگوار را الگویی تمام عیار برای زنان و مردان مسلمان معرفی کرد و گفت: حضرت زینب (س) را مصداق بارز صبر، استقامت، عفت و شجاعت است.
وی بیان کرد: الگوگیری از این بانوی عظیم الشأن، انسان را به راه راست هدایت میکند و موجب میشود بصیرت آدمی در برابر اتفاقات روزگار و فتنهها افزایش یابد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پارسیان با اشاره به فعالیتهای حضرت زینب سلام الله علیها در ارشاد و تعلیم زنان کوفه در دوران حکومت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام، گفت: حضرت زینب سلام الله علیها به خوبی توانستهاند الگوی حضور مؤثر یک بانو در فعالیتهای، علمی، فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی را به منصه ظهور بگذارند.
حجتالاسلام و والمسلمین خانجانی به ویژگیهای منحصر به فرد حضرت زینب (س) در دوران کودکی اشاره و اظهار کرد: ایشان اسوه صبر و بردباری بودند، به طوری که شهید مطهری در کتاب حماسه حسینی مینویسد «بیش از همه، درس تحمل و بردباری را از این حضرت زینب سلام الله علیها آموختیم».
وی همچنین به عبادت و بندگی خالصانه حضرت زینب (س) حتی در سختترین شرایط، از جمله شب یازدهم محرم، اشاره کرد و گفت: در جریان حماسه بزرگ عاشورا شاهد بودیم که امام حسین علیهالسلام از حضرت زینب سلام الله میخواهند که در نماز شبهایش دعا برای ایشان را فراموش نکند.
حجتالاسلام خانجانی، سخنوری بینظیر حضرت زینب (س) را یکی دیگر از وجوه برجسته شخصیت ایشان خواند و افزود: خطابه پرشور و آتشین ایشان در مجلس یزید، یکی از خطبههای بینظیر تاریخ است.
وی با اشاره به مقام علمی بالای حضرت زینب سلام الله علیها گفت: امام سجاد علیه السلام حضرت زینب سلام الله علیها را «دانشمند بدون معلم» و «بانوی خردمند بدون استاد» معرفی کرده است.
حجتالاسلام خانجانی، با اشاره به اینکه حضرت زینب (س) عفت، حیا، صبر و عزت را از اهل بیت (ع) به ارث برده و شبیهترین شخص به امام حسین (ع) بود، خاطرنشان کرد: همه افراد در رأس آنها بانوان باید در زندگی فردی و اجتماعی خود از حضرت زینب سلام الله علیها الگو بگیرند چرا که الگوگیری از این بانوی بزرگوار، میتواند ضامن سعادت و رستگاری انسانها باشد.