تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اخبارشرکت ها
لینک : econews.ir/5x3894863
شناسه : 3894863
تاریخ :
روش و استانداردهای تولید آسکوربیک اسید خوراکی اقتصاد ایران: آسکوربیک اسید، یکی از پر کاربردترین مواد شیمیایی است که شما نام آن را با عنوان «ویتامین سی»، در فرمولاسیون بسیاری از محصولات دارویی، بهداشتی و خوراکی دیده‌اید. آسکوربیک اسید به طور طبیعی در میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شود، اما نمونه‌های آزمایشگاهی آن از طریق فرآیندهای شیمیایی و بیولوژیکی تولید می‌گردند.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، اسید آسکوربیک در دو نوع صنعتی و خوراکی عرضه می‌شود. استفاده از آسکوربیک اسید خوراکی در صنعت غذا، نیازمند انتخاب محصولی با درجه خلوص بالا (برای اطمینان از عدم وجود آلاینده‌ها) و رعایت استانداردهای خاص در تولید و مصرف آن است. بدین منظور، توصیه می‌کنیم برای خرید آسکوربیک اسید خالص فقط به مراکز معتبر مانند شرکت بازرگانی پرسال مراجعه نمایید. این شرکت بهترین فرآورده های شیمیایی را با کیفیت درجه یک و قیمت رقابتی ارائه می‌کند. برای آشنایی بیشتر با روش و استانداردهای تولید آسکوربیک اسید خوراکی همراه ما باشید.

رایج‌ترین روش‌های تولید آسکوربیک اسید خوراکی در صنعت

آسکوربیک اسید یا اسید هگزورونیک، یک جامد سفید و کریستالی با خواص آنتی اکسیدانی است که در دمای 192 درجه سانتیگراد ذوب می‌شود. صنعت‌گران و دانشمندان برای سنتز آسکوربیک اسید خوراکی و صنعتی، عموما از یکی از دو روش؛ میکروبی یا شیمیایی استفاده می‌کنند. استفاده از این دو روش به دلیل هزینه‌های پایین و کیفیت بالای محصول، بسیار مرسوم است. در روش میکروبی، از میکروارگانیسم‌ها برای تولید اسید استفاده می‌کنند، در حالیکه در روش شیمیایی، گلوکز به صورت مستقیم به اسید تبدیل می‌‌گردد، که در ادامه درباره هر یک از آن‌ها توضیح می‌دهیم:

 اسید اسکوربیک خوراکی

کاربرد آسکوربیک اسید خوراکی در صنعت

اسید آسکوربیک (ویتامین C) خوراکی در صنایع مختلف کاربردهای متنوعی دارد که موارد زیر جزو مهم‌ترین آن‌ها است: