تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3894197
شناسه : 3894197
تاریخ :
حوزه گزینش نیاز به بهره‌گیری از فناوری‌های نو و تدوین قوانین جدید دارد اقتصاد ایران: کرمان_رئیس‌کل دادگستری استان کرمان گفت: حوزه گزینش در اجرای مأموریت‌ها و وظایف خود برای انتخاب افراد اصلح جهت تصدی مناصب اداری نیاز به بهره‌گیری از فناوری‌های نو و تدوین قوانین جدید دارد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی، صبح دوشنبه در دیدار با رئیس و کارکنان هسته گزینش قوه قضائیه استان کرمان افزود: اهمیت و حساسیت کار گزینش بر کسی پوشیده نیست و بسیار درباره آن سخن گفته شده است.

وی افزود: کار در هسته گزینش دارای دو وجه حق‌الناس و حق عمومی است و این وجوه، کار در حوزه گزینش را دشوارتر و حساس‌تر می‌کند.

نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان تصریح کرد: کار هسته گزینش از یک‌سو حق‌الناس است و خدای ناکرده اگر کسی حق دارد در یک مجموعه به کار گرفته شود؛ بی‌دلیل جلوی حضور او گرفته شود، حق‌الناس بزرگی است و از سوی دیگر حق عمومی است و اگر افراد نابابی بر اثر سهل‌انگاری وارد یک مجموعه شوند و صلاحیت لازم را نداشته باشند، نیز حق عمومی ضایع می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمیدی ضمن اشاره به این مطلب که کار در حوزه گزینش نیاز به‌دقت، بررسی و تحقیقات کامل و جامع دارد، گفت: در حال حاضر گزینش افراد برای تصدی مناصب اداری به شکل سنتی انجام می‌شود و تحقیقات و تصمیم‌گیری‌ها بر این اساس است که با توجه به پیچیدگی‌های شخصیت افراد، باید این روند به روش‌های نوین تغییر یابد و از تجهیزات روز نیز در این زمینه بهره گیری شود.

وی ضمن اشاره به اینکه اگر کار گزینش با حساسیت و دقت انجام نشود، افرادی که صلاحیت ندارند وارد سیستم اداری می‌شوند و دستگاه را به چالش می‌کشند؛ اظهار داشت: ورود افراد فاقد صلاحیت به دستگاه‌های اداری موجب می‌شود که زحمات سایر کارکنان یک مجموعه که به شکلی سالم و پرتلاش در حال خدمت به مردم هستند نیز بر باد رود و این امر نیز حساسیت و اهمیت کار گزینش را نشان می‌دهد.

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان با اشاره به این مطلب که ریاست محترم قوه قضائیه نیز بر اهمیت گزینش و لزوم تدوین آئین‌نامه‌های جدید در این حوزه تأکید دارند، افزود: با تدوین قوانین و آئین‌نامه‌های جدید در زمینه گزینش، می‌توان رویه واحدی را در قوه قضائیه و بخش‌های دولتی به کار گرفت تا ضمن انتخاب افراد دارای صلاحیت‌های لازم، از رفتارهای سلیقه‌ای در انتخاب