تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x3893802
شناسه : 3893802
تاریخ :
مواد غذایی که چاقی را دور می‌زنند اقتصاد ایران: به تازگی دانشمندان دریافتند که مصرف آجیل با کاهش خطر چاقی همراه است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آفتاب، دانشمندان دانشگاه هاروارد طی تحقیقاتی به مطالعه تاثیر مصرف آجیل بر روی کاهش خطر چاقی پرداختند، در این تحقیق ۵۱۵۲۹ مرد ۴۰ تا ۷۵ ساله که در بخش بهداشت و سلامت مشغول به کار هستند و ۲۳۸، ۳۸۶ پرستار ۲۴-۴۴ ساله شرکت کردند.

سلامت داوطلبان به مدت ۲۰ سال کنترل شد. شرکت کنندگان هر چهار سال یک بار وزن و دفعات خوردن یک وعده آجیل (۲۸ گرم) را در سال قبل گزارش کردند.

همچنین در این تحقیقات سطح تمرینات هفتگی از جمله پیاده روی، دویدن، دوچرخه سواری و شنا نیز ارزیابی شد.

معلوم شد که استفاده مکرر از آجیل از هر نوع با کاهش وزن همراه است. بنابراین، یک نیمه وعده اضافی، خطر افزایش وزن را به اندازه دو کیلوگرم در طی چهار سال کاهش می‌دهد. مقدار مشابهی از گردو، ۱۵ درصد خطر ابتلا به چاقی را کاهش می‌دهد.

دانشمندان خاطرنشان کردند که این مطالعه مشاهده‌ای بوده، به این معنی که قادر به شناسایی دقیق علت و معلول نیست. با این حال، داده‌های مشاهدات دیگر را تأیید می‌کند. اعتقاد بر این است که آجیل به اتلاف زیاد انرژی در هنگام جویدن کمک می‌کند و فیبر بالای آن باعث احساس سیری طولانی‌تر می‌شود.