ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، هوشنگ بازوند مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور گفت: ایستگاه راهآهن همدان با احترام به قدمت شکوهمند شهر همدان در تلفیق معماری مدرن و مصالح نوین با تکیه بر توان و تخصص مهندسان ایرانی و تجهیزات تولید داخل با پیشرفت فیزیکی ۹۶ درصد مراحل پایانی اجرا را میگذراند.
معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص ایستگاه راهآهن همدان گفت: این ایستگاه در راهآهن تهران - همدان - سنندج - باشماق واقع شده است که در آینده با اتصال ملایر به محور اراک - کرمانشاه - خسروی بسیار پویاتر خواهد بود.
وی پیشرفت فیزیکی ایستگاه راهآهن همدان را ۹۶ درصد اعلام کرد و ادامه داد: ایستگاه از نوع درجه یک در زمینی به مساحت ۱۱۷ هکتار طراحی شده است و دارای یک ترمینال مسافری به مساحت ۱۱ هزار و ۳۱۲ متر مربع است و در حال حاضر مراحل پایانی اجرا را طی میکند.
بازوند طراحی ایستگاه همدان را با اشاره به قدمت شکوهمند شهر همدان تلفیقی از معماری مدرن و مصالح نوین دانست و گفت: این معماری بیانگر عظمت، اقتدار و ماندگاری است و نمای چشمنواز آن دوردست نیز برای مسافران قابل مشاهده است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه تکیه بر توان و تخصص داخلی در پروژههای راهسازی کشور را یکی از افتخارات مهندسی کشور دانست و گفت: ساختمان ایستگاه همدان تماماً با استفاده از مصالح، تجهیزات و تأسیسات داخلی به دست توانمند مهندسان ایران احداث شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی در این سفر از محور همدان-گلتپه-غار علیصدر نیز بازدید کرد و در خصوص این پروژه گفت: منطقه طبیعی و گردشگری غار علیصدر یکی از مقاصد گردشگری مهم کشور است که عملیات بهسازی آن به عنوان یکی از پرترافیکترین مسیرهای استان با هدف افزایش ظرفیتهای حمل و نقل و ایمنی بیشتر در برنامه کاری قرار دارد.
وی افزود: کل محور ۶۳ کیلومتر است که در قالب سه قطعه اجرایی طراحی شده است و قطعه اول به طول ۳۱.۵ کیلومتر حدفاصل همدان تا حسن قشلاق پیمان سپاری شده است و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل آن ۱,۲۰۰ میلیارد ریال برآور میشود.
هوشنگ ادامه داد: تکمیل ۷ کیلومتر از قطعه اول این محور به عنوان اولویت اول بهسازی و اجرا است و در حال حاضر در با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد مرحله ساخت ابنیه فنی و روسازی است. اعتبار مورد نیاز برای تکمیل شدن آن نیز ۲,۵۰۰ میلیارد ریال برآورد میشود.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه احداث ۷ دستگاه پل خاص به طول ۱۶۹ متر، ۱۱۰ دستگاه پل کوچک به طول ۲ متر و ۱۱ دستگاه تقاطع به طول ۱۵۱۰ متر را بخشی از عملیات اجرایی احداث محور همدان - گلتپه - غار علیصدر اعلام کرد.
بازوند کنارگذر اسدآباد به طول ۱۴ کیلومتر را از پروژههای مهم ارتباطی و ترانزیتی کشور خصوصاً در ایام اربعین حسینی در استان همدان اعلام کرد و افزود: عملیات اجرایی این پروژه در حال حاضر ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز به میزان ۸۰۰ میلیارد ریال و تکمیل روشنایی، ایمنی تقاطع خروجی و تکمیل احداث زیرگذر دهگلان تا اسفند ماه سال جاری آماده بهرهبرداری میشود.