ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، محمد عرب صبح شنبه در بازدید خبرنگاران از طرحهای اشتغال این مجموعه با اشاره به اینکه توانمندسازی اقتصادی خانوادههای تحت حمایت یکی از مهمترین رویکردهای این نهاد است، اظهار کرد: در همین راستا با پرداخت تسهیلات سعی شده که زمینههای اشتغال پایدار برای جامعه هدف فراهم شود.
مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی بیان کرد: از ابتدای امسال یک هزار و ۸۴۵ طرح خود اشتغالی و ۴۲۸ مشاغل خانگی توسط مددجویان تحت حمایت اجرا شده که برای ۲ هزار ۳۸۳ نفر فرصت شغلی ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: در راستای توانمندسازی مددجویان تحت حمایت و مشارکت این افراد در بهبود وضعیت اقتصادی خانوادهها، طرحهای مشاغل خانگی و خود اشتغالی در استان اجرا شده است.
عرب افزود: در این راستا ۲۸۳ میلیارد تومان از منابع امدادی و بانکی پرداخت شده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بیشترین طرحهای اجرایی خدماتی بوده است، افزود: از این تعداد یک هزار و ۱۱۷ طرح در روستا با اعتبار ۱۳۶ میلیارد و ۳۹۹ میلیون تومان و تعداد یک هزار و ۱۵۶ طرح در شهر با اعتبار ۱۴۶ میلیارد و ۶۰۸ میلیون تومان اجرا شده است.
وی با بیان اینکه توانمندسازی خانوادههای تحتحمایت یکی از مهمترین رویکردهای این نهاد است افزود: تعداد ۹۲۶ طرح توسط زنان با اعتبار ۸۶ میلیارد و ۸۸۸ میلیون تومان و تعداد یک هزار و ۳۴۷ طرح توسط مجریان مرد با اعتبار ۱۹۶ میلیارد و ۱۱۹ میلیون تومان در سطح استان اجرا شده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی به این نکته هم اشاره کرد که از تعداد طرحهای اجرا شده ۶۴۱ در زمینه دامپروری، ۱۹۱ در زمینه صنایع دستی، ۱۷۵ در زمینه صنعت، ۱۰۶ در زمینه کشاورزی و یک هزار و ۱۶۰ طرح در خدمات اجرا شده است.
عرب تاکید کرد: اصولیترین روش فقرزدایی از طریق آموزش، مهارتآموزی، توانمندسازی محرومان و ایجاد اشتغال برای آنهاست.
وی یادآور شد: برنامه کمیته امداد برای آموزش مددجویان شامل نیازسنجی شغلی مناطق، استعداد سنجی مددجویان و مشاوره و هدایت شغلی آنها، برگزاری دورههای آموزش کار آفرینی و آموزش فنی و حرفهای به منظور ارتقای مهارت فنی و … است.