ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز بستانچی در این زمینه با اشاره به اینکه آذربایجان غربی یکی از قطبهای مهم تولید دام و فرآوردهای دامی در کشور است، اظهار کرد: سالانه بیش از ۴۰۰ هزار تن شیر در استان تولید میشود که از این مقدار حدود ۶۰ درصد در مناطق روستایی و عشایری و مابقی در واحدهای صنعتی تولید میشود.
وی افزود: آذربایجانغربی در تولید شیر رتبه ۹ کشوری و در تولید گوشت رتبه ۴ کشوری را به خود اختصاص داده است.
بستانچی گفت: ۲۴۰ واحد گاوداری شیری صنعتی در استان با ظرفیت ۲۹ هزار رأس فعال است که ۴۰ درصد شیر در این واحدها تولیدمی شود.
بستانچی افزود: برای توسعه دامداریهای صنعتی تسهیلات در اختیار دامداران قرار میگیرد و درا جرای این برنامه مجوزهای اولیه برای بهره برداری یک واحد ۵ هزار راسی در شهرستان سلماس و یک واحد شش هزار و ۴۰۰ راسی در شهرستان خوی صادر شده است.