ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سیدشهاب الدین حسینی، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این وقفها در شهرهای مختلف استان از جمله تبریز، مراغه و اسکو و با نیتهای مختلف به ثبت رسیده است.
وی اظهار کرد: عمده نیت واقفان این استان، انجام فعالیتهای فرهنگی و مذهبی و تعزیه داری برای اهل بیت (ع) و ۲ مورد از وقفهای جدید انتفاعی و قابلیت درآمدزایی دارد و بقیه غیرانتفاعی است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجانشرقی با بیان اینکه بیشتر این وقفها اراضی کشاورزی، زمین و خانه هستند، گفت: چهار مورد از وقفهای جدید برای ساخت مسجد و حسینیه وقف شده است.
حجت الاسلام حسینی، ادامه داد: در سطح استان و در حوزههای مختلف فرهنگی، قرآنی، کتاب، بهداشت و درمان نیاز به وقف جدید وجود دارد و واقفان میتوانند در عرصههای دانش بنیان، پزشکی و دارویی وقف جدید ثبت کنند.
وی یادآور شد: در زمان کنونی بیش از ۹۴ درصد از مجموعه موقوفههای استان در قالب احیا و به روزرسانی، سنددار شده و بقیه نیز در مرحله اخذ سند هستند.
حجت الاسلام حسینی، افزود: اکنون چهار هزار موقوفه و ۲۰ هزار رقبه زیرمجموعه موقوفهها در استان وجود دارد و تمام این موقوفهها و رقبه ها شناسه ملی اختصاصی دارند.