تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصادی
لینک : econews.ir/5x3882658
شناسه : 3882658
تاریخ :
ترامپ در اختلاف بر سر ویزای مهاجران طرف ماسک را گرفت اقتصاد ایران: رئیس‌جمهور منتخب آمریکا به نظر می‌رسد که در اختلافات میان هواداران خود بر سر ویزای مهاجرت کاری، جانب ایلان ماسک و دیگر حامیانش در صنعت فناوری را گرفته است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از آسوشیتدپرس، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، به نظر می‌رسد که در اختلاف بر سر ویزای مهاجرت کاری که باعث شکاف در میان هواداران ترامپ شده، جانب ایلان ماسک و دیگر حامیانش در صنعت فناوری را گرفته است.

ترامپ در مصاحبه‌ای با نیویورک پست در روز شنبه، استفاده از ویزا برای جذب کارگران ماهر خارجی به آمریکا را ستود و گفت: من همیشه از این ویزاها خوشم می‌آمده و طرفدار آن‌ها بوده‌ام؛ به همین دلیل است که ما آن‌ها را داریم.

این در حالی است که ترامپ در سال‌های گذشته از ویزاهای H-1B انتقاد کرده و آن‌ها را «بسیار بد» و «ناعادلانه» برای کارگران آمریکایی توصیف کرده بود.

وی در دوره اول ریاست‌جمهوری خود سیاست «استخدام آمریکایی» را اجرا کرد که هدف آن تغییراتی در این برنامه بود تا ویزاها به متقاضیانی با بالاترین حقوق یا مهارت اعطا شود.

با وجود انتقادات و تلاش‌های او برای محدود کردن استفاده از این ویزاها، ترامپ در کسب‌وکارهای خود نیز از این ویزاها استفاده کرده است؛ موضوعی که او در مصاحبه روز شنبه خود به آن اذعان داشت.

وی گفت: من در بسیاری از املاک خود از ویزای H-1B استفاده کرده‌ام. من به این ویزا اعتقاد داشته‌ام و بارها از آن استفاده کرده‌ام. این یک برنامه فوق‌العاده است.

وی به سوالات درباره اینکه آیا قصد دارد تغییری در تعداد یا نحوه استفاده از این ویزاها پس از تصدی ریاست‌جمهوری در 20 ژانویه اعمال کند، پاسخ نداد.

سیاست‌های سخت‌گیرانه مهاجرتی ترامپ، که بیشتر بر مهاجرانی که به‌طور غیرقانونی در آمریکا هستند تمرکز داشت، از ارکان اصلی کمپین انتخاباتی وی و مسئله‌ای کلیدی برای حامیانش بود.

اما در روزهای اخیر، ائتلاف ترامپ در یک مناظره عمومی که عمدتاً به‌صورت آنلاین انجام می‌شود، درباره استخدام کارگران خارجی در صنعت فناوری به اختلافاتی برخورده است.

اعضای تندروی جنبش ترامپ ایلان ماسک و دیگر فعالان بخش فناوری را به پیشبرد سیاست‌هایی متهم کرده‌اند که با دیدگاه ترامپ موسوم به «اول آمریکا» مغایرت دارد.

مهندسان نرم‌افزار و دیگر فعالان در صنعت فناوری از ویزای H-1B برای جذب کارگران ماهر خارجی استفاده کرده و آن را ابزاری حیاتی برای پر کردن موقعیت‌های دشوار می‌دانند. اما منتقدان می‌گویند این برنامه فرصت‌های شغلی آمریکایی‌ها را از بین می‌برد. برخی از راست‌گرایان خواستار حذف کامل این برنامه شده‌اند.

انتهای پیام/