ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، میرعلی سیدی؛ مدیرعامل شرکت دانشّنیان به پرداز همراه سامانه اول (بهسا)، در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تلکام گفت: این شرکت یک شرکتی دانشبنیان با قدمت 30 ساله است که توانسته یک شرکت تخصصی در زمینه زیستبومهای کسبوکار یا BSS ایجاد کند.
وی با بیان اینکه این شرکت با استعداد نیروی انسانی بالغ بر 700 نفر از بهترین فارغالتحصیلان و مهندسان کشور تشکیل شده است، تصریح کرد: بهسا نه تنها در کشور، اولین و تنها ارائهدهنده BSS ایرانی است، بلکه در منطقه نیز یکی از بزرگترین BSS ها محسوب میشود.
سیدی تصریح کرد: BSS اصولاً یک محصول تلکامی است بهطوریکه اپراتورهای موبایل و شبکههای مخابراتی از این سیستمها برای پشتیبانی کسبوکارها و ارائه خدمات به مشترکان، شارژینگ و مدیریت منابع درآمدیشان استفاده میکنند که قلب اقتصاد یک اپراتور محسوب میشود.
وی افزود: در سالهای اخیر، مفهوم BSS منحصر به حوزه تلکام نشده و در حال حاضر دنیا به XBSS روی آورده است؛ بهطوریکه شبکههای انرژی، شبکههای حمل و نقل، شبکههای لجستیک، شبکههای مالی و هر جایی که شبکهای از گیرندگان و خدمتدهندگان وجود دارد، BSS دارای مفهوم است.
سیدی در ادامه به حضور شرکت بهسا در بیستوپنجمین نمایشگاه بینالمللی تلکام اشاره کرد و گفت: با هدف گسترش زمینه فعالیتهای BSS و توسعه فعالیتها در حوزه انرژی از جمله نفت و گاز و غیره و همچنین صنایع مخابراتی ، در نمایشگاه تلکام بیست و پنجم شرکت کردیم و به لطف خدا و همت اتحادیههای ICT و انجمنهای صنفی، و حضور مسئولان عالیرتبه، امیدوار به دستیابی به اهداف مشخصشده شرکت هستیم.
وی تصریح کرد: مسئولانی که برای بازدید از نمایشگاه تلکام 1403 حضور داشتند، با مفهوم BSS آشنا و توجیه شدند. بهطوریکه در حوزههای مختلف، بهخصوص در حوزه انرژی، با توجه به ناترازیهای موجود، سیستمهای BSS میتوانند تأثیر بسزایی در کاهش این ناترازیها داشته باشند. خوشبختانه این نمایشگاه فرصت خوبی بود تا با مسئولان عالیرتبه و شرکتهای بزرگ تبادل نظر کنیم و توانمندیهای خود را نیز ارائه دهیم که با استقبال خوب مسئولان عالیرتبه کشوری همراه شد.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: هم در این دوره و هم در دورههای قبل که در تلکام حضور داشتیم، میزبان میهمانان خارجی، بهویژه از کشور افغانستان و روسیه بودیم که به عنوان شرکای تجاری، مذاکرات بسیار خوبی صورت گرفت، خوش بین هستیم که به زودی مراحل نهایی همکاری با این کشورها حاصل شده شد و محصولات خود را در کشورشان مستقر کنیم.
وی ادامه داد: امیدواریم که مدیران اپراتورها و ارائهدهندگان خدمات ارتباطی و انرژی به جای استفاده از محصولات بیکیفیت و گران خارجی از تکنولوژیها و محصولات بومی استفاده کنند، چرا که این تکنولوژیها و محصولات هم آورده اقتصادی و هم آورده امنیتی دارد و به استقلال کشور هم کمک خواهد کرد. از طرف دیگر از مسئولین دولتی نیز انتظار داریم تا با شرکتهای تحت نظارتشان که رویکردشان استفاده از محصولات خارجی است، برخورد قاطع و جدی کنند.
سیدی خاطرنشان کرد: امید است بتوانیم زمینههای صادرات و توسعه محصولات را در زیرساختهای انرژی و زیرساختهای مخابراتی کشور افزایش دهیم.
انتهای پیام/