ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، حمید ملانوریشمسی شامگاه شنبه در ستاد توسعه و پیشرفت استان که در سالن شهدای استانداری همدان برگزار شد، اظهار کرد: مدیران دستگاههای اجرایی پاسخ استعلام سرمایهگذاریها برای طرحهای مختلف را باید در کمتر از ۲ هفته صادر کنند.
استاندار همدان با تاکید بر اینکه تکلیف ستاد توسعه و پیشرفت استان، تسهیل و تسریعکننده در امور سرمایهگذاری است، گفت: طی سه ماهه گذشته تاکنون، اولویتهایی از جمله؛ تهیه نقشه جامع توسعه و تحول استان پیشبینی و آغاز شده که نمایی از کارهای پیش رو را نشان میدهد.
وی خاطر نشان کرد: این نقشه، دید و ذهن ما را به مسائل منطقه و مسیرهای پیشرفت روشن میکند و در اصل این نقشه پیشنیاز فعالیت ستاد توسعه و پیشرفت است.
ملانوری با بیان اینکه برای سرمایهگذاریهای اقتصادی پیوست رسانه، محیط زیست، سلامت جامعه، ورزش، مسائل اجتماعی، آموزش و توانمندسازی مدنظر قرار میگیرد، تصریح کرد: همه سرمایهگذاران بخش خصوصی و دولتی و افراد مؤثر در ستاد توسعه و پیشرفت دور یک میز جمع میشوند تا هر آنچه میخواهند در این ستاد طرح موضوع کنند.
استاندار همدان با اشاره به اینکه یکی از کمیتههای ذیل ستاد توسعه و پیشرفت کمیته نخبگان و شناسایی ایدههای نو است و اعضای این کمیته باید نخبگان اقتصادی، اجرایی و سرمایهگذاری که افکارشان منشأ تحول است را شناسایی کنند، ابراز کرد: برخی از این افراد شاید گواهی بنیاد ملی نخبگان نداشته یا دارای مدرک تحصیلی پایینی باشند اما با این وجود میتوانند منشأ تحول گردند.
استاندار همدان با اشاره به اینکه کمیته نخبگان، افراد مستعد درون و خارج استان را شناسایی و آنها را دعوت به کار کند چرا که این افراد دارای ایدههای نو هستند و اولین نکته برای هر کاری به ویژه سرمایهگذاری، داشتن ایده است، گفت: کمیته شناسایی فرصتها و مزیتهای سرمایهگذاری باید اطلاعات دقیقی از ظرفیت همه نقاط استان ارائه دهد و بر اساس مزیتهای منطقه فرصتهای سرمایهگذاری را استخراج کند.
وی تاکید کرد: اطلس سرمایهگذاری استان همدان در حال تدوین است که میتوان در این راستا از توان دهیاران، شورای اسلامی، شهرداران و افراد بانفوذ برای انجام کار تحولی کمک گرفت.
ملانوری با عنوان اینکه کمیته جذب سرمایهگذار نیز با توجه به اینکه فرصتهای سرمایهگذاری مشخص و احصا شده، باید برای جذب سرمایهگذار فراخوان بدهد و فرصتها و ظرفیتهای آماده سرمایهگذاری را با بهرهگیری از ظرفیت رسانه اطلاعرسانی کند، تصریح کرد: کمیته اطلاعرسانی و فرهنگسازی نیز مکلف به شناسایی راهکارهای لازم به منظور گسترش دامنه اطلاعرسانی در راستای اجرای برنامهها و اهداف ستاد توسعه و پیشرفت است.
وی افزود: رویه و اهداف ستاد توسعه و پیشرفت نیاز به اطلاعرسانی دارد چراکه برخی سرمایهگذاران هنوز مجوز بینام و پهنشدن فرش قرمز را باور ندارند که این موضوع موجب عقبنشینی آنها از سرمایهگذاری در استان میشود.
استاندار همدان در ادامه تاکید کرد: تهیه و تولید محتواهای مناسب از ظرفیت و مزیتهای استانی با هدف فرهنگسازی عمومی و ارسال به افراد و گروههای دارای تریبون موجب امیدآفرینی و توجه و معطوفشدن نگاهها به استان همدان میشود.
ملانوری با بیان اینکه نام قرارگاه جهش تولید با مشارکت مردم نیز به قرارگاه شعار سال تغییر کرد تا در مسیر گفتمان و تحقق شعار سال حرکت کند، تصریح کرد: این قرارگاه مکلف به تسریع و تسهیل در صدور استعلامات مربوط به واگذاری زمین و کاربری طرحهای تولیدی و صنعتی و پروانههای ساختمانی در شهرها و روستاها و پیگیری اجرای زیرساختها تا ورودی واحدهای تولیدی و صنعتی است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: سرمایهگذار از این پس به هر دستگاه و ادارهای مراجعه کرد باید او را به دبیرخانه ستاد توسعه و پیشرفت ارجاع داد و در اینجا اگر به نتیجه رسید پس از آن امکان مخالفت با اجرای طرح وجود نخواهد داشت.