ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد شریفی پیش از ظهر شنبه در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان اظهار داشت: کیفیت نان از نظر وزنی، پخت و ارزش غذایی همواره مورد تأکید همه اعضای کارگروه آرد و نان است و نظارت بر این موضوع با قوت ادامه خواهد یافت.
وی درباره کاهش یا افزایش سهمیه آرد خبازیها، ادامه داد: افزایش یا کاهش سهمیه آرد نانواییها از طریق سیستم کارتخوان «نانینو» تعیین میشود و نانواهای باید مطابق با برنامه و قانونی که برای این سیستم تعریف شده است فعالیت کنند تا احیاناً دچار کاهش سهمیه نشوند.
فرماندار چالوس همچنین به موضوع فعالیت واحدهای خبازی نان محلی بدون مجوز و پروانه فعالیت در برخی مناطق چالوس، تصریح کرد: سرپرست خانوارهایی که هیچ منبع درآمدی ندارند و برای تأمین مخارج زندگی به پخت نان محلی روی میآورند اما مجوز قانونی برای فعالیت ندارند، نباید برای این واحدها، تنها به پلمب آنها فکر کرد.
وی تأکید کرد: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان چالوس برای فعالیت قانونمند این گونه واحدهای پخت نان محلی راهکار ارائه کند تا آنها نیز بتوانند قانونی کار کنند و به تأمین مخارج زندگی بپردازند.
وی با بیان اینکه مردم درباره بهداشت برخی واحدهای خبازی گله مند هستند، تأکید کرد: تأمین سوخت دوم بسیار مهم و حیاتی است و بارها این موضوع را متذکر شدیم که خوشبختانه بسیاری از واحدهای خبازی اقدام به این کار کردند و تنها آن اندک واحد خبازی هم باید هر چه سریعتر برای تهیه سوخت دوم اقدام کنند.
وی افزود: در زمینه ارائه تسهیلات بانکی به واحدهای خبازی جهت تهیه و تأمین تجهیزات سوخت دوم پیگیری لازم را انجام میدهم تا واحدهای باقی مانده نیز به تجهیزات و سوخت دوم مجهز شوند.