ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، یدالله رحمانی در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان افزود: اعتبارات مسئولیت اجتماعی استان سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است که بخشی از آن مربوط به سهم نمایندگان است، اما از مجموع این میزان اعتبار، تنها ۶۱۸ میلیارد آن را جذب کردیم.
استاندار تصریح کرد: ۲ هزار و ۹۷۷ میلیارد تومان دیگر از اعتبار مسئولیتهای اجتماعی هنوز جذب نشده و این در حالی است که بسیاری از پروژههای دستگاههای اجرایی بلاتکلیف مانده است.
رحمانی خواستار برگزاری جلسه فوق العاده شورای برنامهریزی طی هفته آینده شد و عنوان کرد: برای توسعه و پیشرفت استان باید تلاش بیشتر داشته باشیم.
استاندار با اشاره به اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی وزارت نفت گفت: آماری که مشاور وزیر نفت در حوزه مسئولیتهای های اجتماعی از وضعیت اعتبارات حوزه نفت استان ارائه کرد، راضی کننده نیست و تلاش خود را برای تخصیص اعتبارات بیشتر بکار میگیریم.
وی بیان کرد: تخصیص اعتبارات استانی کمتر از اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی نفت است، لذا اگر به دنبال توسعه استان هستیم باید شبانه روزی تلاش کنیم.
استاندار تاکید کرد: فرمانداران هم باید نظارت کنند، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و معاون عمرانی استانداری هم باید ۲۴ ساعته بر جذب اعتبارات نفت نظارت کنند.
رحمانی خاطرنشان کرد: مبلغی که از اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی به استان تخصیص داده شده میتواند گرههای زیادی از کارها باز کند لذا به مدیران توصیه میکنم فرصت را لحظهای برای پیشرفت و توسعه استان از دست ندهند.
وی با اشاره به اینکه بخش آب، راه، کشاورزی، علوم پزشکی، دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دارای پروژههای ملی هستند از رئیس سازمان مدیریت برنامهریزی خواست پیگیر اعتبارات استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۴ شود.
استاندار با اشاره به ناترازی انرژی گفت: مدیران دستگاههای اجرایی سیاستهایی که دولت در زمینه مدیریت مصرف انرژی ابلاغ میکند را در در دستگاه خود مورد رصد قرار داده و در مصرف برق و گاز صرفهجویی کنند تا از این شرایط عبور کنیم.
وی همچنین از معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خواست به طور مرتب کارگروه مدیریت مصرف انرژی را تشکیل دهند و پیگیر موضوع باشند.
استاندار بیان کرد: دو سند راهبردی توسعه استان و برش آن در قالب برنامه پنج ساله هفتم در دست تهیه است که سرعت و کیفیت کار مد نظر است، لذا کارگروه و کمیتههای تخصصی در این زمینه تشکیل شود و در این کارگروهها از اساتید دانشگاه و متخصصین استفاده شود.
رحمانی همچنین بر رعایت الزامات پدافند غیرعامل در پروژهها تاکید کرد و گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی ملاحظات بودجهای در زمینه طرحهای دارای پدافند غیرعامل را در شرایط کنونی مدیریت کند.