ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه منصوری شامگاه چهارشنبه در نشست شورای اداری اداره کل فنی و حرفهای استان مرکزی اظهار کرد: در راستای توسعه آموزشهای فنی و حرفهای نیاز است الزاماتی برای کارفرمایان و ضمانت اجرایی قانون بکارگیری مهارت آموختگان در محیط کار و پرداخت امتیازات توسط وزارت صمت پیگیری شود که این مهم با جدیت دنبال میشود.
وی افزود: هدف از سفر به استان مرکزی دیدار چهره به چهره با پرسنل، بازدید و احصای شرایط مراکز آموزش فنی و حرفهای، شناسایی نقاط قوت و ضعف، ظرفیتها، تهدیدها و فرصتهای پیش رو همچنین ایجاد یک فضای همدلی و فهم متقابل با کارکنان و ارائه پیشنهادات و نیازهای این شهروندان است.
وی افزود: در سطوح عالی سازمان، برنامه ریزی لازم جهت بهبود آموزشهای مهارتی با رویکرد جدید تنظیم گری، مشارکت جویی و تقاضا محوری در حال انجام است تا سیاستها و برنامههای این ارگان با توافق طرفین تنظیم شود.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور تاکید کرد: بهره گیری از ظرفیت شرکای راهبردی، توسعه آموزشهای مهارتی و تقاضا محور کردن اکوسیستم اقتصادی کشور، نیازمند ارائه آموزشها مطابق با نیاز بازار کار است.
منصوری افزود: با تلاش و پیگیری ریاست سازمان در راستای توسعه آموزشهای فنی و حرفه به دنبال ایجاد مشوقهایی هستیم که بخشی از آن توسط وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی محقق خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین برای کارفرمایان، ضمانت اجرایی بکارگیری مهارت آموختگان در محیط کار و امتیازاتی به صنایع که از طریق وزارت صمت پیگیری میشود، مورد توجه ویژه باشد.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: ظرفیتی که در اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفهای ایجاد شده مدیریت هیئت امنایی مراکز آموزش فنی و حرفهای است که در این راستا دستور العملهای مربوطه تدوین شده که با مشارکت صاحبان مشاغل و خریداران خدمت، راه اندازی خواهند شد.
منصوری گفت: همچنین مراکز مهارتهای پیشرفته با رویکرد فناوریهای نوین به ویژه در شانزده رسته ای که در سند اقتصاد دیجیتال درج شده در تمامی استانها فعال خواهند شد.
وی ادامه داد: در این راستا تفاهم نامهای با وزارت ارتباطات در حال انعقاد است که بر اساس آن ساز و کارهای لازم برای تدوین سند، تجهیز مراکز آموزشی و ایجاد مراکز سنجش صلاحیت شغلی پیش بینی شده است.