تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x3877324
شناسه : 3877324
تاریخ :
باد ملایم، آلودگی هوای تهران را پاک نمی‌کند اقتصاد ایران: در حالی که پیش‌بینی شده بود که تهران در روز چهارشنبه (۵ دی‌ماه) آسمانی صاف تا کمی ابری با غبار محلی و وزش باد ملایم داشته باشد، مدیرکل هواشناسی استان تهران تاکید کرد که وزش باد ملایم به احتمال زیاد تنها موجب نوسان در میزان آلودگی هوا خواهد شد و بعید است که این باد بتواند هوای پایتخت را پاک کند.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،مازیار غلامی افزود: «باد ملایم ممکن است به طور موقت شاخص آلودگی هوا را کمی کاهش دهد، اما این کاهش به اندازه‌ای نخواهد بود که هوای تهران پاک شود.»

غلامی همچنین به هشدار نارنجی آلودگی هوا برای روز چهارشنبه اشاره کرد و گفت که احتمال تمدید این هشدار برای روزهای پنجشنبه و جمعه (۶ و ۷ دی‌ماه) وجود دارد. او توضیح داد که با توجه به پایداری وضعیت جوی تا پایان هفته، میزان غلظت آلاینده‌ها افزایش خواهد یافت و احتمال ماندگاری آنها در جو تهران وجود دارد.

وی درباره تاثیر سامانه بارشی که قرار است روز جمعه وارد کشور شود، گفت: «پیش‌بینی اثر این سامانه بر آلودگی هوا هنوز زود است. زیرا ذرات معلق در هوا می‌توانند رطوبت موجود در توده‌های بارشی را کاهش دهند و این امر بر میزان بارش تأثیر منفی خواهد گذاشت.»

غلامی همچنین افزود که از روز شنبه (۸ دی‌ماه) انتظار می‌رود توده هوای سرد و بارشی وارد استان تهران شود. در ارتفاعات بارش به صورت برف و در نیمه جنوبی استان عمدتاً به صورت باران پیش‌بینی می‌شود. با این حال، میزان بارش زیاد نخواهد بود.

مدیرکل هواشناسی استان تهران در پایان با اشاره به شرایط جوی پایدار تا روز جمعه گفت: «آلودگی هوا تا اوایل صبح شنبه در تهران باقی خواهد ماند، هرچند که ممکن است با نوساناتی همراه باشد. در صبح‌ها، شرایط مناسب برای شکل‌گیری اینورژن یا وارونگی دما وجود دارد که باعث ماندگاری آلودگی در سطح زمین می‌شود.»

غلامی در خصوص راهکارهای کاهش آلودگی هوا نیز اظهار کرد: «کاهش انتشار آلاینده‌ها از منابع ثابت و متحرک و اتخاذ تصمیمات بر اساس قوانین مانند قانون هوای پاک می‌تواند به کاهش غلظت آلاینده‌ها و بهبود کیفیت هوا کمک کند.»

با توجه به پیش‌بینی‌های موجود، به نظر می‌رسد که برای پاکسازی هوای تهران نیاز به تدابیر بلندمدت‌تری در کاهش آلاینده‌ها و تغییرات ساختاری در مدیریت منابع آلودگی وجود دارد.