تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اجتماعی
لینک : econews.ir/5x3875837
شناسه : 3875837
تاریخ :
شخصیت مادران را باید قدر بدانیم اقتصاد ایران: معاون پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: باید شخصیت مادران را به عنوان فرشتگانی که به عرصه خلقت پا نهادن قدر بدانیم.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم گرامیداشت روز زن و مقام مادر به مناسبت ولادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه (س) با حضور اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، منیژه خاکی بختیاروند مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده و پیشگیری‌های فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه، فهیمه دیوان بیگی مستشار قضائی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه و بانوان شاغل در این معاونت برگزار شد.

اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) که به عنوان روز زن و روز مادر در نظام جمهوری اسلامی ایران شناخته شده است اظهار کرد: این افتخار را داریم که روز زن و روز مادر به نام شخصیتی نام‌گذاری شده که شخصیت بی بدیلی در جهان اسلام و تاریخ بشریت دارد و برای پرداختن به عظمت شخصیت برجسته و بزرگوار حضرت فاطمه زهرا (س) باید فرصت کافی وجود داشته باشد.

وی افزود: این شخصیت بزرگوار هم شأن و هم کفو امام علی (ع) است و اگر شخصیتی مانند امیرالمومنین علیه السلام نبود هیچ شخصیتی در تاریخ امکان همسری ایشان را پیدا نمی‌کرد. این شخصیت بی‌نظیر در تولد، زندگی و شهادت شباهت‌های زیادی را با امام علی (ع) دارد.

جهانگیر بیان کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) در تمام فراز و نشیب‌هایی که در تاریخ اسلام بود در کنار پیامبر (ص)، امام علی (ع) و فرزندان امام به عنوان یک شخصیت برجسته حضور پررنگی داشت و در نهایت مظلومانه به شهادت رسید و مخفیانه دفن شد و هنوز نیز قبر ایشان شناسایی نشده است.

وی ادامه داد: این شخصیت بی نظیر و بسیاری از شخصیت‌های اسلامی در جامعه اسلامی به درستی شناخته نشده اند و فقط به بعضی از ابعاد شخصیتی این بزرگواران پرداخته شده است امیدواریم این روزها شرایطی را برای خود فراهم کنیم که بتوانیم نسل خود را متناسب با شأن این بزرگان پرورش دهیم و اطرافیان خود را به نحوی هدایت کنیم که به شناخت شخصیت این بزرگواران به ویژه حضرت فاطمه زهرا (س) علاقه‌مند شوند.

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: یکی از مسائل مهمی که در نظام خلقت مورد توجه قرار گرفته و در ادیان مختلف نیز به آن توصیه شده است بحث خدمت و نیکی به پدر و مادر است یکی از ۱۰ فرمانی که خداوند در تورات خطاب به موسی آورده نیکی به پدر و مادر است این مسئله در انجیل نیز وجود دارد. در اسلام نیز نیکی به پدر و مادر در قرآن آمده بنابراین نقش پدر و مادر به ویژه مادر بسیار مهم است چرا که هویت فرزندان را به درستی می‌سازند و پرورش می‌دهند. شخصیت مادران را باید به عنوان فرشتگانی که به عرصه خلقت پا نهادن قدر بدانیم.

وی ادامه داد: از نظر خداوند شخصیت زن و مادر به عنوان یک شخصیت بی نظیر شناخته شده است و مادران هستند که می‌توانند فرزندانی را به عنوان نعمت‌به این دنیا تحویل دهند که آینده سازان بشر باشند و مادران از این طریق حسنات خود را جاودان می‌کنند.

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه خطاب به بانوان شاغل در این معاونت گفت: امیدواریم که این افتخار مادر بودن را با فرزندان خوبی که در جهت اخلاق، اعتقادات و رفتار انسانی و اسلامی تربیت می‌کنید باقیات و صالحاتی برای آیندگان شما باشد. از تمام شما که با تمام مشکلات جاری زحمات بسیاری می‌کشید تشکر و قدردانی می‌کنم چرا که این بانوان در بسیاری از موقعیت‌ها همراه، هم سنگ و هم دوش آقایان فعالیت‌هایی دارند و کار خود را انجام می‌دهد.

گفتنی است که در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از بانوان شاغل در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تقدیر به عمل آمد.