ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
خبرگزاری مهر؛ گروه استانها: «مادر» واژهای که در تمامی اقلیمها و تمدنها جایگاه ویژه ای دارد و در تقویم ایرانیان نیز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) به نام روز مادر و روز زن نامیده شده است، روزی که بر گرفته از تاریخ، فرهنگ، مذهب و دین ملت ایران است و زیباترین روزی است که میتواند یادآور جایگاه باشکوه مادران باشد.
مادر واژهای مقدس، فداکار و در عین حال مقتدر است که در زندگی فرد تجلی بخش نور و روشنی عزت است و میتوان از وجود مادر به عنوان منشأ آسایش، مهر و عالیترین منبع سعادت خانوادگی یاد کرد.
کامروایی در خانه و احساس امنیت و آرامش در محیط خانه و حس قدرت و استقلال کودکان بسته به وجود مادر است و این مهم جایگاه والای مادر را در میان خانوادهها میرساند.
به یمن میلاد باسعادت دخت نبی مکرم اسلام، حضرت فاطمه (س) همان بانویی که پیامبر اسلام به ایشان لقب ام ابیها دادند روزی در تقویم ما به نام روز مادر ثبت شده است، بانویی که گل سر سبد تمام بانوان عالم و سیره و رفتارشان الگویی برای زندگی زنان و بانوان مومنه است.
فاطمه (س) الگوی زنان عالم
یک مادر کردستانی در باب سیره و روش زندگی حضرت زهرا (س) در گفتوگو با خبرنگار مهر بیان کرد: دختر نبی اکرم (ص) الگوی زنان عالم است و یکی از باارزشترین فرزندان جهان اسلام است که از سوی پدر خود لقب ام ابیها گرفت.
وی اظهار کرد: زن پاکدامن معراج تمام حسنات است که اگر سرشت او به نیکی باشد چون حضرت مریم و حضرت فاطمه در نزد خداوند لقب برترینها را میگیرد.
وی گفت: خداوند برای احترام به پاکی حضرت کوثر آبی مقدس را در بهشت به نامشان قرار داد.
این مادر عنوان کرد: همچنین از پاکی و منزه بودن به مریم مقدس فرزندی مقدس عطا کرد که همه اینها برگرفته از داشتن روح پاک و جسم منزه است.
این مادر کردستانی افزود: داشتن شخصیت پاک مادر در حقیقت تربیت کننده فرزندی مؤمن و درستکار خواهد بود و حس امنیت را به فرزندان القا میکند.
امام جماعت مسجد جامع سنندج هم در گفتوگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: به راستی که زبان و قلم از وصف خوبی، فداکاری و از جان گذشتگی مادر قاصر است.
مقام مادر در دین مبین اسلام باعظمت است
ماموستا مختار فرجی تصریح کرد: در دین مبین اسلام مقام و جایگاه مادر بسیار بزرگ و با عظمت است و سالروز ولادت فاطمه زهرا (س) مناسبتترین روز برای نامگذاری روز مادر است.
وی خاطرنشان کرد: دختر گرامی پیامبر اسلام حضرت فاطمه بتول (س) الگوی تمام عیار در ابعاد مختلف زندگی، برای انسانها هستند که جایگاهی ویژه دارند.
امام جماعت مسجد جامع سنندج تصریح کرد: ایشان یک نمونه کامل انسانیت، درستکاری، فداکاری و دلسوزی در ابعاد مختلف زندگی بودند که امروز تبدیل به الگوی جامع و کامل شدند.
ماموستا فرجی افزود: در دنیای امروز که غرب تمام تلاش خود را برای ضربه زدن به مسلمانان به کار برده و در رأس نشانه گیری خود خانواده، و زنان را نشانه گرفته است.
وی بیان کرد: خداوند در قرآن کریم بارها و بارها مؤمنان را به گرامی داشت مقام و شأن مادر سفارش کردند و ریسمان رابطه فرزند و پدر و مادر به قدری محکم است که هیچ چیزی، نمیتواند آن را پاره کند.
فاطمه (س) اسوه صبر و ایثار
فرماندار سنندج هم با تبریک روز زن و میلاد حضرت فاطمه (س) عنوان کرد: حضرت فاطمه زهرا (س)، سرچشمه پاکی و فضیلت، اسوهٔ صبر و ایثار و الگوی بیبدیل زنان عالم است.
حسن عسکری اذعان کرد: روز زن و روز مادر، فرصتی مغتنم برای تکریم مقام شامخ زن و مادر در جامعه است.
وی اظهار کرد: زن، محور اصلی خانواده و تربیتکننده نسلهای آینده است و مادر، با مهر و عطوفت بیکران خود، بنیان خانواده را مستحکم میسازد و فرزندانی شایسته به جامعه تحویل میدهد.
فرماندار سنندج گفت: بانوان سرزمین ما در طول تاریخ، همواره در عرصههای مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی، نقشی مؤثر و سازنده ایفا کردند و امروز هم شاهد حضور پررنگ و افتخار آمیز بانوان در تمامی عرصههای جامعه هستیم.
عسکری افزود: بانوان با تکیه بر دانش، توانایی و تعهد خود، در پیشرفت و آبادانی استان کردستان و ایران عزیز نقشی بیبدیل ایفا میکنند.
زنان کاملترین مخلوق خداوند هستند که رسالت والای تربیت فرزندان را دارند و اگر الگو و اسوه این مادران سیره و روش زندگی حضرت فاطمه (س) باشد در حقیقت خود، فرزندان و خانواده خود را مصون از تمام هجمهها میکنند.