تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x3870338
شناسه : 3870338
تاریخ :
هر رنگ مواد غذایی چه حسی در شما ایجاد می‌کند؟ اقتصاد ایران: رنگ غذایی که می‌خوریم در علاقه به آن نقش دارد. در مقاله جدیدی با بررسی این موضوع نشان داده شده که هر رنگ از غذا چه حسی را در فرد برمی‌انگیزد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری،تا حالا به این فکر کرده‌اید که رنگ‌ها چه اثری در اشتها و میل شما به غذا دارند؟ یا چرا به غذاهایی با رنگ‌های خاص علاقه بیشتری دارید؟ در گزارشی که در رسانه تایمز آف ایندیا منتشر شده، به این سؤالات جواب داده شده است.


   قرمز:  رنگ قرمز توت فرنگی، گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای باعث ایجاد حس شدت و اشتیاق می‌شود.


   زرد: رنگ زرد  موز، ذرت، آناناس یا لیمو می‌توانند حس گرما و شادی مشابهی  را ایجاد کنند.


   سبز: این رنگ با سلامتی، تعادل و طبیعت مرتبط است. با خوردن یا نوشیدن غذای سبز احساس می‌کنید چیزی سالم و مغذی دارید می‌خورید.


   آبی: از آنجایی که رنگ آبی در غذاهای طبیعی رایج نیست، ما تمایل داریم آن را با چیزی که آرام است مرتبط کنیم. این رنگ می‌تواند گرسنگی را کاهش دهد.


   نارنجی: مردم رنگ نارنجی را با چیزی سالم مرتبط می‌دانند. پرتقال، هویج و کدو تنبل هم سالم هستند و هم باعث ایجاد اشتها می‌شوند.