به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،علاالدین میرمحمدصادقی از کارآفرینانی بود که فعالیتهای خیرخواهانه را به توسعهی کسبوکارش ترجیح داد.
او در صف بازاریانی بود که پیش از انقلاب به مبارزات انقلابی پرداختند و نقش چشمگیری در ادارهی امور انقلابی ایفا کردند.
او که پیش از انقلاب دفتر کارش را به دفتر کمیتهی تنظیم اعتصابات تبدیل کرده بود، پس از انقلاب برای ساماندهی مشکلات کارخانهها و فعالیتهای اقتصادی با حکم امام خمینی به همراه هفت نفر از همراهانش وارد اتاق بازرگانی ایران شد و فعالیتهای خود را در نهادهای مدنی توسعه داد.
علاءالدین میرمحمدصادقی در تمام عمر فعالیت اقتصادی خود در تلاش بوده که پرچم بخش خصوصی را بالا نگه دارد و معتقد بود بخش خصوصی یار و یاور دولت است.
گستره کاری علاءالدین میرمحمدصادقی در اقتصاد ایران، به حوزه خاصی در یک کسب و کار محدود نبود و دهها شرکت و موسسه و صندوق قرضالحسنهای که در آنها فعال بود، سالانه صدها میلیارد تومان گردش مالی دارد.
او هیچوقت از مسیر نیکوکاری و مدرسهسازی و به واسطه آن فرهنگسازی، دور نماند و در سال ۱۳۹۷ هم به پاس هفتاد سال خدمات تجاری، سیاسی و نیکوکاری علاءالدین میرمحمدصادقی، به همت دولت دوازدهم برای او مراسم نکوداشت برگزار شد و از سردیس او و تمبر یادبودی که به بهانه سالها خدمتش منتشر شده بود، رونمایی شد.