تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3870146
شناسه : 3870146
تاریخ :
مدل بانکداری فعلی اسلامی نیست و نیاز به تغییر دارد اقتصاد ایران: اصفهان -دبیر ستاد امربه معروف ونهی ازمنکر استان اصفهان از مدل بانکداری موجود انتقاد کرد وگفت:این مدل اسلامی نیست وتغییر رویکرد بانک‌ها به مشارکت در حل مشکلات اقتصادی و اشتغال‌زایی ضروری است.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن مظاهری شامگاه سه‌شنبه در جلسه شورای امربه معروف با مسئولان بانک‌های استان اصفهان با انتقاد از مدل بانکداری اظهار کرد: متأسفانه مدل بانکداری امروز که در بانک‌ها وجوددارد اسلامی نیست چرا که مدل اقتصاد اسلامی با این رویه تفاوت دارد به همدیگر قرض دادن وتوزیع ثروت و دستگیری از کسانی که درمانده شده اند وانفاق به نیازمند از دستورات دین مبین اسلام در حوزه اقتصاد اسلامی است که موجب برکت و توسعه مال و سرمایه انسان می‌شود.

وی افزود: بانک‌ها برای جذب مشارکت و سرمایه مردم تبلیغات سود و هدایای آن‌چنانی می‌کنند که این مسیر درستی نیست باید به سمتی حرکت کرد که با نگاه مشارکت در حل مشکل و کمک به اشتغال و معیشت که در نتیجه موجب برکت و رحمت و امتیازاتی هم برای سرمایه گذار و پس اندار کننده می‌شود که برای مردم انگیزه مشارکت حاصل شود که اگر توصیه‌های دین درکارهای پس اندازی و اقتصادی عملی شود ۷۰۰ برابر سود و برکت طبق وعده خداونددریافت خواهند کرد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان به مشارکت جهت بالا بردن بهره وری اشاره کرد و گفت: باید با پس انداز کردن در بانک‌ها مشارکت را در راستای بهره وری، اشتغال زایی و تولید بیشتر ارتقا داد.
باید نگاه بانک‌ها یک نگاه اقتصاد اسلامی و مشارکت برای رفع مشکلات از مردم باشد که متأسفانه این نگاه وجود ندارد وبانک ها به بنگاه‌های اقتصادی تبدیل شده است.

حجت الاسلام مظاهری تصریح کرد: بانک‌ها بجای تبلیغ سود بیشتر برای جذب سرمایه‌های مردم، تبلیغ مشارکت در ایجاد اشتغال زایی و کمک به کارگاه‌ها و شرکت‌ها را انجام دهند که مطمئناً اگر در این مسیر حرکت کنند هم بهره وری و هم مشارکت افزون‌تر خواهد شد.

وی به تبلیغات رسانه‌ای در خصوص مشارکت در جهت بهره وری در جامعه اشاره کرد و افزود: در خصوص بالابردن تولید، اشتغال زایی و مشارکت مردم و حمایت از کارگاه‌های زود بازده وفعالیت های صورت گرفته باید تبلیغات رسانه‌ای صورت گیرد تا مردم با اعتماد بیشتری مشارکت واز تسهیلات بهره مند شوند.

حجت‌الاسلام مظاهری افزود: مردم را تشویق کنیم که مشارکت در راستای حل مشکلات جامعه وباز شدن گره از کار مردم چه برکات و چه سودهای رادر برخواهد داشت.

دبیر ستاد امربه معروف اصفهان به امید آفرینی در جامعه اشاره و تصریح کرد: مجموع فعالیت‌های بانک ایران زمین که در راستای تسهیلات ازدواج، فرزند آوری و همچنین رسالت اجتماعی در خصوص محیط زیست، بیماران سرطانی و کمک به مؤسسات خیریه و مهمتر توجه به شرکت تعاونی‌هایی که در مسیر تولید واشتغال زایی فعالیت دارند همه در راستای امید آفرینی در جامعه می‌باشد واین فعالیت‌ها ترویج معروفات در جامعه را در برمی گیرد.

حجت الاسلام مظاهری در پایان افزود: باید فضایی را در اذهان جامعه ایجاد کرد که مشارکت مردم باعث برکت دار شدن زندگی آنها می‌شود و فرهنگسازی را بجای سود جوایز به سمت حل مشکلات جامعه سوق دهیم.