ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم جمیلی در اختتامیه هشتمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان که امروز سهشنبه ۲۷ آذرماه در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: ما در این جشنواره همکاری میکنیم تا بگوییم که عاشق ایران هستیم و باید دست به دست هم دهیم تا ایران را برای دوران خود و نسل های بعدی بسازیم.
وی افزود: از ایده پردازان دعوت میکنم به مشکلات مملکت فکر کنند ببینند چگونه میشود در این شرایط سخت با ایدههای خود چالشهاط ناترازیها و کمبودها را کم کنند.
جمیلی ادامه داد: کمبودها باعث میشوند، نتوانیم به رشد متناسب برسیم پس در اینجا از تمام ایده پردازان دعوت میکنم بتوانند در این مورد کشور را کمک کنند.
به گفته رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره اندیشمندان جوان، برنامه بعدی جشنواره حضور در جشنوارههای سایر کشورها خواهد بود و امروز ما میزبان سفرا و میهمانان از کشور های مختلف هستیم.
علوم پایه اساس و پایه فناوریهای نوظهور است
دکتر رضا عامری، دبیر جشنواره نیز در این مراسم در مورد نقش علوم پایه و اهمیت سرمایهگذاری در این حوزه گفت: شاید به نظر برسد علوم پایه برای پاسخگویی به کنجکاویهای فردی و شخصی افراد در آزمایشگاه باشد و تنها به سوالات اساسی بشر در تبیین پدیدهها پاسخ بگوید ولی علوم پایه نقش بی بدیلی در توسعه فناوریها و دستاوردهای مختلف بشر داشته است.
وی با بیان اینکه اساس و شالوده فناوریهای نوظهور در علوم پایه است ادامه داد: فناوریهایی مثل اینترنت و موبایل و درمان بیماری همهگیر کووید -۱۹ همگی ثمره تلاشهای پژوهشگران علوم پایه است.
دبیر جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در مورد بنیاد جمیلی حامی این جشنواره گفت: کاری که بنیاد علم و فناوری جمیلی انجام میدهد یک الگوی مغفول در جامعه ماست. دانشگاهها در دنیا پایه مردمی دارند و مردم و نهادهای غیر دولتی به دانشگاهها کمک میکنند تا دانشگاهها و پژوهشگران ایدههای خود را به محصول تبدیل کنند.
وی خاطر نشان کرد: این کار اعتماد به یک آینده بزرگ است تا دانشگاهیان از دانش استفاده کنند، آن را تبدیل به محصول و در جامعه از آن استفاده کنند.