در این جلسه دنیامالی خطاب به مسئولان فدراسیون روئینگ گفت: باید خیلی سخت و بدون وقفه کار کنید و من به ظرفیت شما اعتقاد دارم و نتایج خوبی خواهید گرفت.
وی ادامه داد: باید جوانگرایی کرده و برای آینده استعدادیابی کنید و امور خود را پیش ببرید. مهمترین بحث، مسائل تجهیزاتی است و ما با نگاه اثربخش، این موضوع را پیگیری خواهیم کرد. بحث ایجاد کمیته روئینگ دریایی را با توجه به بازیهای ساحلی حتما پیگیری کنید.
وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: چینیها در این رشته ورزشی، خودشان را از آسیا جدا کردند، اما در همه بخشها و در همه دورهها شرکت نکردهاند و عمدتا در بخشهایی حضور دارند که شانس کسب مدال طلایشان قطعی است.
دنیامالی با تاکید بر اهمیت استفاده از هوشمصنوعی در ورزش گفت: موضوع هوش مصنوعی، مسئلهای است که در حوزههای مختلف در وزارت ورزش و جوانان در حال پیگیری است و برای ستاد بازیها، کمیته ملی المپیک یک کارگروهی در این خصوص با رویکرد بازیهای آسیایی و المپیک تشکیل دهد. ورزش باید در هوش مصنوعی پیشتاز باشد.
وزیر ورزش و جوانان در پایان گفت: تیم مدیریتی شما از نظر فنی کامل است. در هیئت رئیسه هم افرادی حضور پیدا کنند که بتوانند ظرفیتهای مالی خوبی را برای کمک به این رشته بیاورند . ظرفیت کسب مدال در روئینگ بر اساس آنالیز و عملکردی که صورت گرفته، وجود دارد و امیدوارم اتفاقات خوبی در آینده در این رشته رقم بخورد.
در ادامه این نشست، سید محمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی با تاکید بر موضوع مبارزه با دوپینگ و هماهنگی لازم با فدراسیون پزشکی ورزشی اظهار داشت: فدراسیونها و ورزشکاران باید با با فدراسیون پزشکی ورزشی ارتباط ویژه داشته باشند.قهرمانان و ورزشکاران باید در مورد دوپینگ آگاهی کامل داشته باشند تا در میادین ورزشی دچار مشکل نشویم.
وی موضوع فرهنگی را در فدراسیونها مورد توجه قرار داد و افزود: باید پیوست فرهنگی در رویدادها به صورت جدی انجام شود و نباید از این مهم غافل شویم و نظارت بر اردوهای تیمهای ملی و رفتار حرفهای ورزشکاران را در دستور کار قرار دهیم.
در ادامه این نشست سجادی مشاور عالی کمیته ملی المپیک تاکید کرد: در حال حاضر به جایی رسیدهایم که آموزش و بحث علمی و هوش مصنوعی حرف اول را میزنند که ما از این مهم عقب هستیم.
وی ادامه داد: در وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک باید بحث آموزش جدیتر پیگیری شود و ما از حوزه دانش عقب هستیم و باید این عقب افتادگی را جبرانکنیم.
در ادامه سید مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک اظهار داشت: تفاوتی که این جلسه با سایر نشستها دارد این است که این فدراسیون تازه تاسیس است و مشکلات خاص خودش را دارد و همه باید تلاش کنیم تا این فدراسیون قویتر قدم بردارد و ما آمادگی کمک را داریم.
سید مناف هاشمی تاکید کرد: در بازیهای آسیایی ناگویا با توجه به کادر فنی کاربلد و با تجربه به کسب مدال رشته روئینگ امیدوار هستیم و روی مدال این رشته حساب کردیم.
محسن شادی سرپرست فدراسیون روئینگ نیز در این جلسه اظهار داشت: امیدوارم در پست سرپرست فدراسیون نیز بتوانم به کمک دوستان همچون زمانی که ورزشکار بودم موفق باشم. قبل از بازیهای آسیایی ناگویا چند رویداد را پیشرو داریم و تلاش میکنیم که بتوانیم برای همه مسابقات به آمادگی لازم برسیم.
سرپرست فدراسیون روئینگ ادامه داد: روئینگ ظرفیت بسیار بالایی در کشور دارد و ورزشکاران خوبی فعالیت میکنند. در بخش بانوان در چند سال اخیر ورزشکاران خوبی داشتیم ولی در بخش پسران تا حدی ضعیف عمل کردیم. طرح استعدادیابی در دست اقدام داریم و این طرح را در استانها انجام میدهیم که بتوانیم نفرات مستعد را شناسایی کنیم.
وی گفت: دو کمپ خوب در ایران داریم، یکی در منطقه آزاد کیش و یکی بندر انزلی است که میتوانیم در این دو کمپ نیز سرمایهگذاری کنیم. در بیشتر استانهای ما یک قایق و یک جفت پارو فقط دارند و برای تجهیز استانها نیاز است که هزینه کنیم. همین کمبودها نیز برای تیمهای ملی نیز وجود دارد که باید امکانات را تهیه کنیم.
در ادامه نشست عابدی محزون سرپرست دفتر برنامهریزی و نظارت ورزش قهرمانی گزارش مفصلی از حضور روئینگ در ادوار گذشته در بازیهای آسیایی ارائه کرد و تعداد مدالهای کسب شده نسبت به سایر کشورها را تشریح کرد.
ضمناً رغبتی مشاور وزیر ورزش وجوانان به تشریح وضعیت و شرایط گذشته و حال حاضر این رشته پرداخت.