به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، فاطمه مقصودی از تلاش مجلس به منظور اعمال تغییراتی در بودجه در راستای ارتقای وضعیت معیشت و سفره مردم خبر داد و اظهار داشت: رویکرد کلی کمیسیون ناظر بر عدم تغییر قیمت کالاهای اساسی و ثبات آنها بود. در بسیاری بندها تغییرات به نفع مردم بود و مثلا برای پروژههای عمرانی ۵۰ همت در نظر گرفته شد و حداقل حقوق از سوی دولت ۱۲ همت در نظر گرفته شد و ما آن را به ۱۳ همت رساندیم.
وی با اشاره به اعطای زمین به خانوادههای دارای ۴ فرزند و تخصیص ۲۰۰ همت از محل تبصره ۱۸ برای واحدهای صنعتی بزرگ و ۳۷۵ همت برای اعتبارات فرزند آوری، امنیت غذایی، مسکن و ازدواج و... تصریح کرد: در حوزه نفت و اوراق و هدفمندی نیز مواردی را اصلاح کردیم. برای مناطق کم برخوردار و محروم سهمیهای در زمینه نفت در نظر گرفتیم و ملاک ما نیز حرکت بر اساس برنامه است. مستمری کمیته امداد و بهزیستی که قرار بود تا ۴ درصد افزایش یابد، این سهم را به ۲۰ درصد رساندیم؛ و گاز رسانی به روستاها را تا ۳۰۰ همت در نظر گرفتیم.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: سه و سه دهم میلیارد یورو هم برای واردات خودرو در قالب بودجه ۱۴۰۴ در نظر گرفته شد. تغییرات خوبی در بودجه اتفاق افتاده و ان شاالله از این مسیر رضایت مندی مردم را بیشتر جلب کنیم. دولت در جاهایی همراهی و یا مقاومت میکند ولی در نهایت رای نمایندگان، تعیین کننده بودجه است. اقدامات خوبی در بودجه صورت گرفته البته ابتدا باید از تورم زایی بودجه مراقبت کنیم تا رضایت مردم افزایش پیدا کند. مجلس تلاش کرده فشار تورم در بودجه کاهش یابد.
وی همچنین درخصوص مباحث مربوط به تغییر قوانین اتاق بازرگانی اظهار داشت: در این حوزه، قوانین دائمی از سوی مجلس تغییر نمیکند و ما صرفا بودجه را برای یک سال دولت میبندیم از این رو باید برنامه هفتم را نقشه راه قرار دهیم و اتاق بازرگانی هم جزو همین قوانین دائمی محسوب میشود.