ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
به گزارش خبرگزاری مهر، حمید حیدری زادی اظهار داشت: با توجه به افزایش آگاهی کشاورزان در نحوه کاشت، مراقبت در مراحل مختلف داشت، تغذیه مناسب گیاه زعفران و مبارزه به موقع با آفات و علفهای هرز، ما امسال افزایش تولید در واحد سطح را داریم.
وی ادامه داد: از جمله دلایلی که سبب میشود زعفران شهرستان چرداول عطر و طعم بسیار خوبی داشته باشد، شرایط اقلیمی مناسب و کیفیت خاک مطلوب آن است.
حیدری زادی تصریح کرد: عمده تولیدات زعفران چرداول به بازارهای استان ایلام همچنین خود شهرستان فروخته میشود
وی خاطر نشان کرد: سطح زیرکشت محصول زعفران شهرستان چرداول ۱۴ هکتار در سامانه جامع پهنه بندی و اطلاعات کشاورزی ثبت شده است و ۲۳ بهره بردار در زمینه تولید آن فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی چرداول در پایان عنوان کرد: آبیاری زعفران از ۱۵ آبان آغاز و حداکثر رشد آن تا فروردین ماه است که متناسب با اقلیم شهرستان میباشد. همچنین همکاران ما در جهاد کشاورزی در طی سال با زعفران کاران همراه بوده و با آموزش و ترویج دستاوردهای نوین علمی حمایتهای لازم را انجام تا کمیت و کیفیت محصول زعفران در هکتار افزایش یابد.
برداشت زعفران در شهرستان چرداول از اواخر آبان ماه شروع و تا اواسط آذرماه ادامه دارد.