تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : استان‌ها
لینک : econews.ir/5x3856514
شناسه : 3856514
تاریخ :
۱۱۹ هزار بهره‌بردار کشاورزی در آذربایجان غربی شناسایی شد اقتصاد ایران: ارومیه- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان غربی گفت: با شناسایی ۱۱۹ هزار بهره‌بردار، سرشماری کشاورزی استان به مرحله‌ای قابل توجه رسیده و نسبت به میانگین کشوری ۱۴ درصد پیشرفت دارد.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

حسین سپهری، در حاشیه بازدید از روند اجرای سرشماری کشاورزی در مناطق روستایی ارومیه در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: تاکنون ۱۱۹ هزار بهره‌برداری کشاورزی در استان شناسایی شده‌اند و عملکرد این سرشماری به ۵۹ درصد رسیده است.

وی افزود: این میزان در مقایسه با میانگین کشوری که ۴۵ درصد است، ۱۴ درصد بالاتر است و این آمار، نشان‌دهنده تلاش‌های مؤثر و مستمر استان در بهبود و ارتقای فرآیند سرشماری کشاورزی و دستیابی به نتایج دقیق و جامع است.

سپهری با بیان اینکه از سه هزار و ۶۵۰ آبادی استان که دارای سکنه هستند ۲ هزار و ۸۰۰ مورد روستا هستند، اظهار کرد: تلاش شده روستاهای صعب العبور به علت شرایط آب و هوایی در اولویت سرشماری باشند.

اطلاعات کشاورزان در آمارگیری سرشماری محرمانه می‌ماند

رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان غربی گفت: طبق قانون، جمع‌آوری آمار و اطلاعات از افراد و مؤسسه‌های مختلف محرمانه خواهد بود و جز در تهیه آمارهای کلی و عمومی نباید مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه محرمانه بودن در مرکز آمار ایران به مفهوم حفظ مجموعه نام، نام خانوادگی، آدرس و اطلاعات خاص اشخاص و کشاورزان است، ادامه داد: طبق ماده ۷ قانون مصوبه سال ۱۳۵۲ مرکز آمار ایران، جمع‌آوری آمار و اطلاعات از افراد و مؤسسه‌های مختلف محرمانه خواهد بود و جز در تهیه آمارهای کلی و عمومی نباید مورد استفاده قرار گیرد.

سپهری تصریح کرد: این سرشماری با هدف شناسایی دقیق ظرفیت‌های کشاورزی استان و برنامه‌ریزی برای توسعه پایدار در این بخش انجام می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت دقیق بودن آمار و اطلاعات در حوزه کشاورزی، افزود: سرشماری کشاورزی ابزاری حیاتی برای برنامه‌ریزی‌های آینده است و می‌تواند به تصمیم‌گیری‌های صحیح در تخصیص منابع و ارائه خدمات به کشاورزان کمک کند.

وی همچنین اظهار کرد: داده‌های به‌دست‌آمده از این سرشماری، علاوه بر کمک به سیاست گذاری‌های اجرایی، می‌تواند به شناسایی مشکلات و چالش‌های موجود در بخش کشاورزی استان و ارائه راهکارهای مناسب برای رفع آنها منجر شود. این اطلاعات به عنوان مبنای استراتژیک در بهبود شرایط تولید و ارتقای بهره‌وری کشاورزی به‌ویژه در مناطق روستایی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.