ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان
ایرج کریمی در گفتگو با خبرنگار، مهر اظهار کرد: در هر فضای ساختمانی، اعم از مسکونی، آموزشی، ورزشی، بهداشتی و… بعد از مدتی نیاز به بازنگری، مرمت، نوسازی و حتی تخریب وجود دارد.
وی تصریح کرد: مدارس نیز از این مورد مستثنی نیستند، آموزش و پرورش برای نوسازی مدارس بررسیها را انجام میدهد و هر ساله بر اساس اعتبارات اختصاصیافته و اولویت، اقدامات مربوط به بازسازی را انجام میدهد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری افزود: شناسایی مدارسی که نیاز به بازسازی دارد توسط نوسازی مدارس صورت میگیرد، اما نیازها توسط آموزش و پرورش اعلام میشود.
کریمی یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۱۴۰ پروژه در دست اقدام داریم که بر اساس نیاز به تازگی تعریف شده است.
وی یادآور شد: هر ساله مدارس بسیار زیادی تحت عنوان مدارس تعمیری، بازسازی و مرمت میشود، همچنین اصلاح سیستمهای گرمایشی و فضاهای آموزشی، رنگآمیزی، بهسازی و… نیز هر ساله انجام میشود و برای امسال هم بیش از ۷۰ مدرسه در حال استانداردسازی در زمینه سیستمهای گرمایشی است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری بیان داشت: این استان در بحث بهسازی مدارس در کشور حائز مقام اول شده است.
کریمی با اشاره به کمبود مدارس اذعان داشت: در مناطقی مانند منظریه، سردشت عشایری لردگان یا شهرستان خانمیرزا نسبت فضا به دانشآموز نسبت به میانگین کشوری کمتر است و برنامهریزیهایی برای احداث مدارس در این مناطق صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس ماده ۱۸ شور ای عالی آموزش و پرورش هر جایی که مجتمع مسکونی بالای ۲۰۰ واحدی احداث شود، باید مدرسه ساخته شود، اما برای منظریه این اتفاق هنوز رخ نداده و کمرنگ است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: بودجههای دولتی کفاف ساخت مدارس را نمیدهد، از همینرو از خیرین برای ساخت این مدارس درخواست کمک داریم.
کریمی بیان داشت: همچنین اگر اعتبارات مربوط به مسئولیتهای اجتماعی، شرکتها، کارخانهها، کارگاههای تولیدی، اعتبارات مربوط به توازن، ارزش افزوده، ورزشی، ۳ درصد عوارض شهرداریها و… به سمت مدرسهسازی هدایت شوند، مشکلات در این زمینه کمتر خواهد شد.