تنظیمات
تصویر
مشخصات خبر
اندازه فونت :
چاپ خبر
شاخه : اقتصاد سلامت
لینک : econews.ir/5x3854889
شناسه : 3854889
تاریخ :
علائم هشداردهنده ابتلا به کرونای بلندمدت و تاثیر آن بر سلامت جوانان اقتصاد ایران: مطالعات جدید نشان می‌دهند که سندرم کووید طولانی می‌تواند علائم شدیدتری را در افراد جوان‌تر ایجاد کند و کیفیت زندگی آنان را تحت تأثیر قرار دهد، حتی پس از گذشت مدت‌ها از ابتلا به ویروس.

ﺑﻪ ﮔﺰارش ﺧﺒﺮﮔﺰاری اﻗﺘﺼﺎداﯾﺮان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از هلث دی نیوز، تحقیقات جدید نشان داده‌اند که در حالی که افراد مسن‌تر از نظر فیزیکی نسبت به عوارض کووید-۱۹ آسیب‌پذیرترند، افراد جوان‌تر به ویژه در دوران اولیه ابتلا به سندرم کووید طولانی ممکن است علائم شدیدتری را تجربه کنند. دکتر ایگور کورالنیک، مدیر مرکز جامع کووید-۱۹ در شیکاگو، بیان کرده است که این بیماری نه تنها تأثیرات جسمی بلکه عوارض روانی و شناختی هم برای بیماران جوان به همراه دارد که موجب ناتوانی و اختلال در فعالیت‌های روزمره آنها می‌شود.

از جمله علائم رایج کووید طولانی که می‌تواند برای مدت‌ها پس از بهبودی از بیماری باقی بماند، می‌توان به سردردهای شدید، بی‌حسی، سوزن سوزن شدن اعضای بدن، اختلالات بویایی و چشایی، تاری دید، افسردگی، اضطراب، بی‌خوابی، خستگی مزمن و کاهش عملکرد شناختی اشاره کرد. این علائم می‌توانند به طور چشمگیری کیفیت زندگی افراد را تحت تأثیر قرار دهند.

مطالعه‌ای که بر روی ۱۳۰۰ بیمار مبتلا به کووید طولانی انجام شد، نشان داد که در مقایسه با افراد مسن‌تر، بیماران جوان‌تر علائم عصبی شدیدتری را تجربه می‌کنند. این در حالی است که تنها حدود ۲۰۰ نفر از این بیماران، علائم شدید بیماری کووید-۱۹ مانند ذات الریه را تجربه کرده و به بستری شدن در بیمارستان نیاز داشتند.

دکتر کورالنیک تأکید کرد که بیماران مبتلا به کووید طولانی، چه جوان و چه مسن، باید به طور مداوم تحت مراقبت‌های درمانی و توانبخشی قرار گیرند تا علائمشان کاهش یابد و کیفیت زندگی آنها بهبود پیدا کند. وی افزود که با وجود واکسیناسیون و دوزهای یادآور، حدود ۳۰ درصد از بیماران ممکن است همچنان با علائم طولانی‌مدت کووید مواجه شوند.

با توجه به شیوع کووید طولانی، به نظر می‌رسد که این بیماری حتی پس از کاهش مرگ و میر ناشی از آن همچنان تهدیدی جدی برای افراد به ویژه جوانان باشد. ارائه خدمات درمانی مناسب و توانبخشی به این بیماران برای کاهش علائم و بازگرداندن کیفیت زندگی آنان ضروری است.i