به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه اعتماد، متهم پس از ارتکاب قتل، لباس مقتول را بیرون آورده و تن خود کرده و از خودش عکس گرفته و با افتخار در فضای مجازی عکس را منتشر و از انتقام صحبت کرده و 5 نفر دیگر از کادر درمان را نیز تهدید به قتل کرده بود. برادر متهم دو سال پیش در بیمارستان یاسوج با سکته قلبی فوت کرده بود.
کادر درمان در آن زمان وظایف خود را به درستی انجام داده بود، اما برادر متهم، جان خود را از دست میدهد که خانواده بیمار، شکایت خود را ثبت میکنند، اما متاسفانه در برخی شهرها، پزشکان در این اتفاقات، مقصر جلوه داده میشوند و قصوری برای پزشک در نظر گرفته میشود تا به نوعی رضایت خانواده بیمار کسب شود تا خشونت ثانویهای رخ ندهد.
دکتر داوودی با توجه به اینکه اقدامات لازم را برای بیمار مذکور انجام داده بوده، درخواست تجدیدنظر خود را ثبت کرده بود و در چندین مرحله و مرکز بالاتر، این پرونده بررسی میشود و دکتر داوودی هم تبرئه میشود و هیچ قصور و تقصیری متوجه او نبوده است. بنده سوابق دکتر داوودی را بررسی کردم که هیچ گونه سابقه قصور و محکومیت انتظامی در نظام پزشکی نداشته است و تنها مورد در پرونده او این بود که یکبار، مهر نظام پزشکیاش گم شده بود که با مسوولیتپذیری بسیار بالا، نامه و درخواست خود را به نظام پزشکی اعلام کرده بود.
در بیمارستان گاهی برخی افراد که کادر درمان نیستند، اما در بیمارستانها خدمت میکنند به خانواده برادر متهم به اشتباه در مورد قصور پزشکی گفته بودند و آنها را تحریک کرده بودند و گفته میشود شخصی که دکتر داوودی را به قتل رسانده، شرور بوده است و عوامل مختلف دست به دست هم میدهند تا به شکل نادرست و خشن، انتقام اشتباهی گرفته میشود.»
جنایت خانوادگی در ولنجک تهران
ظهر روز ۲۲ آبان ماه ۱۴۰۳، یک وکیل ۴۲ ساله با یک قبضه اسلحه کمری همسر ۴۰ ساله و پسر ۱۲ سالهاش را با شلیک گلوله به قتل رساند. این مرد بعد از ارتکاب این جنایات به زندگی خود پایان داده است. طبق این گزارش در ساعت ۱۲ و ۴۵ دقیقه روز سهشنبه از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ به کلانتری ولنجک تهران وقوع یک فقره تیراندازی در خانهای در خیابان ساسان اعلام میشود.
حضور ماموران در محل و بررسیهای اولیه مشخص میشود مردی ۴۲ ساله به هویت مشخص با یک قبضه اسلحه کمری اقدام به ارتکاب جنایت خانوادگی کرده و در این اقدام همسر (۴۰ ساله) و پسر (۱۲ ساله) خود را با شلیک گلوله به قتل رسانده و در ادامه با شلیک گلوله به زندگی خود پایان داده است. دختر ۱۴ ساله این جنایت خانوادگی، در زمان ارتکاب جنایت موفق به فرار از منزل شده و در خانه همسایگان پناه گرفته است. در حال حاضر تحقیقات در خصوص انگیزه جنایت و دیگر زوایای این جنایت در دستور کارآگاهان ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است که اطلاعات تکمیلی متعاقبا اطلاعرسانی خواهد شد.
اعدام متجاوز به عنف در همدان
سهشنبه ۲۲ آبان ماه ۱۴۰۳، حکم اعدام فردی که در چندین پرونده تجاوز به عنف محکوم شده بود در ملاعام اجرا شد. پرونده این مجرم از سری پروندههای کثیرالشاکی بود که به دنبال تحقیقات گسترده در کمتر از 9 ماه به صدور رای اعدام در دستگاه قضایی همدان و تایید دیوان عالی کشور منجر شد.
محمدعلی سلامت معروف به علی سلامت در سالهای گذشته قربانیانش را به بهانه ازدواج، دوستی، تهیه دارو و برخی را به زور و اجبار اغفال کرده بود و پرونده دادخواهی علیه او از 31 اردیبهشت 1402 تشکیل شد و بسیاری از شکات با ارایه شواهدی از تجاوز به عنف گسترده او خبر دادند. در پایان 24 دی پارسال نامبرده دستگیر و بررسی شکایات با سرعت آغاز شد؛ دادگاه بدوی حکم به اعدام سلامت داد که با وجود درخواست چندباره متهم و وکلا برای تجدیدنظر در مهر امسال، حکم در شعبه 39 دیوان عالی کشور تایید نهایی شد.
بهروز محمدیمهر، رییس کل دادگستری استان همدان در تشریح جزییات این پرونده گفت: «در اردیبهشت سال 1402 گزارشی از سوی حفاظت اطلاعات دادگستری استان مبنی بر اغفال و تجاوز به عنف فردی اعلام میشود که از همان زمان تحقیقات پرونده آغاز شد.» رییسکل دادگستری استان همدان گفت: «در روند انجام تحقیقات، پرونده در کارگروه مربوطه دادگستری استان مورد رسیدگی قرار گرفت.»
محمدیمهر با بیان اینکه در روند رسیدگی به پرونده افرادی برای اعلام شکایت به دادگستری استان مراجعه کردند که شکایت آنها نیز ثبت شد، گفت: «در نهایت کیفرخواست این فرد در فروردین ماه سال جاری صادر شد و پرونده به شعبه اول دادگاه انقلاب استان ارسال شد. پرونده با 2 قاضی با حضور متهم و وکلای مدافع او برگزار شد.»
رییس کل دادگستری استان همدان گفت: «پس از بررسی تمام ابعاد پرونده، حکم اعدام متهم از سوی دادگاه صادر شد که وکلای متهم اقدام به فرجامخواهی کردند که پرونده به دیوان عالی کشور ارسال و حکم صادره در دیوان عالی کشور تایید و ابرام شد. مجددا وکلای متهم درخواست اعاده دادرسی دادند که پرونده مجددا در دیوان عالی کشور مورد رسیدگی قرار گرفت و در نهایت درخواست اعاده دادرسی رد شد.» رییس کل دادگستری استان همدان گفت: «وکلای متهم درخواستی برای توبه مطرح کرده بودند که این موضوع نیز توسط شعبه بررسی و این تقاضا نیز رد شد و در کمیسیون عفو نیز درخواست عفو آن قبول نشد.»
خودکشی کیانوش سنجری
بامداد ۲۳ آبان ماه، کیانوش سنجری، روزنامهنگار به زندگی خود پایان داد. بعد از این حادثه محمد شهریاری، سرپرست دادسرای امور جنایی تهران در روایت این حادثه چنین گفت: «عصر روز چهارشنبه ۲۳ آبان ماه به کلانتری ۱۰۹ بهارستان اعلام میشود جسد فردی در حوالی پل حافظ کشف شده است. عوامل تخصصی صحنه شامل پزشکی قانونی، کارشناسان تشخیص هویت و اداره آگاهی و بازپرس ویژه قتل بلافاصله در محل حاضر میشوند و انجام امور در دستور کار قرار میگیرد.
حسب صحبتهای اولیه افراد حاضر در محل عنوان میشود مرد جوانی، خودش را از بالای ساختمان چارسو به پایین پرتاب کرده است. تحقیقات میدانی نشان داد همراه متوفی که هویت او به نام کیانوش سنجری اعلام شد، خانمی تحت عنوان رواندرمانگر بوده و این خانم در محل حضور داشته است. اظهارات این خانم اخذ شد. این خانم در اظهاراتش گفت از سال ۹۴ به دلیل بیماریهای روحی و روانی با متوفی در ارتباط بوده است.
خانم رواندرمانگر در ادامه اظهارات خود عنوان کرد از آنجایی که متوفی در فضای مجازی تهدید به خودکشی کرده بود قبل از وقوع این اتفاق او را دیدم و همراه او در ساختمان چارسو کنار او حضور داشتم. این خانم در اظهارات خود که ثبت و ضبط شده، گفته است متوفی به او اعلام کرده از خودکشی منصرف و موضوع حل شده است، به همین دلیل این خانم از محل خارج میشود و به سمت منزل میرود، اما به دلیل اینکه دستگاه پاور بانک متوفی نزد او مانده بوده و متوفی گفته به پاور بانک احتیاج دارد، با او تماس میگیرد که پاوربانک را به او تحویل دهد که وقتی متوفی جواب تماس را نمیدهد به ساختمان چارسو بازمیگردد و چون احتمال میداده مرحوم دست به خودکشی بزند، موضوع را به انتظامات ساختمان اطلاع میدهد و زمانی که به پشت بام ساختمان میرسند، متوفی خودش را به پایین پرتاب کرده بود.
طبق تحقیقاتی که از این خانم رواندرمانگر انجام شد، او از سال ۹۴ برای درمان با متوفی آشنا بود و مرحوم ۳ مرتبه در بیمارستان محمدشهر کرج بستری شده و داروهای مرتبط با اعصاب و روان مصرف میکرده است. همچنین خانم دیگری در صحنه حادثه حاضر شد و اعلام کرد که متوفی کیانوش سنجری دوست پدرش بود و متوفی سالها درگیر بیماری روحی و روانی بوده که اظهارات این خانم نیز در پرونده اخذ شده است. اکیپهای تخصصی در صحنه حاضر بودند، تمام تحقیقات انجام شده، فیلم دوربینهای مداربسته ساختمان ثبت و در حال بازبینی هستند.
جسد به پزشکی قانونی منتقل شده و بررسیهای تخصصی، کالبدشکافی و سمشناسی، پاتولوژی، آسیبشناسی و تعیین علت فوت در حال انجام است. پروندهای نیز در این رابطه در دادسرای جنایی تهران تحت عنوان فوت مشکوک تشکیل شده و ما تمام زوایای فوت این فرد را بررسی میکنیم. از تهدید به خودکشی این فرد در فضای مجازی نیز مطلع هستیم و از همه مطلعین در محل تحقیق شده است.»